Přihlásit
Mobilní verze s GPS

Adventní slavnosti na zámku Nelahozeves



Od: 26.11.2016 9:00  Do: 27.11.2016 17:00     Místo: Zámek Nelahozeves

Cena: dospělí: 130,- studenti/senioři: 80,- děti: 60,- děti do 3 let: zdarma Vstupné zahrnuje prohlídku zá

O víkendu 26. a 27. listopadu 2016 na zámku Nelahozeves proběhne již 11. ročník tradičních Adventních slavností. Tato dvoudenní akce je určena návštěvníkům všech věkových kategorií, zejména pak rodinám s dětmi.




  • Mapa místa akce

  • Oficiální web akce




    Podrobné informace:


    Nejmladší z nich se mohou opět těšit na kejklíře, Sváťovo dividlo či Štěpánčino divadélko a oblíbené řemeslné dílny – zdobení perníčků, výrobu vánočních ozdob a přáníček, malování na keramiku, pletení z pedigu, navlékání korálků, vyfukování skleněných kuliček, a další.

    Pro děti i dospělé jsou připraveny koncerty souboru Špalíček či Klenota. Nově jsme na program zařadili také recitál „Vánoce nejen pro pana Mozarta“. Koncertní vystoupení se konají v krásném renesančním Rytířském sále. V zámeckém sklepení bude hrát cimbálová muzika Studánka.

    Své umění představí na 100 řemeslníků. Pro svůj nákup si tedy budete moci vybrat z mnoha tradičních rukodělných výrobků, mezi nimiž nebudou chybět dřevěné a textilní hračky, šperky, originální oděvy a módní doplňky, vánoční ozdoby, adventní věnce, jmelí, keramika, medovina a také vánoční cukroví.

    Kromě stánků zde budou jesličky s živými zvířátky. Novinkou letošního ročníku bude staročeská zabijačka. Pochutnáte si na vepřových specialitách a uvidíte tradiční postupy.

    Nenechte si ujít prohlídku zámecké expozice s názvem „Pohled do šlechtického interiéru rodiny Lobkowiczů“, kterou Vám představí naši průvodci v dobových kostýmech.

    Občerstvení bude převážně zajištěno zámeckým cateringem. Těšit se můžete jak na lobkowiczké pivo, tak i na prodej a ochutnávky vín z Lobkowiczkého zámeckého vinařství v Roudnici nad Labem.

     

    http://www.lobkowicz.cz/cs/sbirky/zamek-nelahozeves/festivaly-nelahozeves/

    Více informací či rezervace na tel. 315 709 111 nebo info@zameknelahozeves.cz





  • Komentáře:



    Přida komentář:
    Pro komentování akcí musíte být přihlášeni!


    (c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
    Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)