Přihlásit
Mobilní verze s GPS

Včela – Cesta do včelího města



Od: 11.5.2020 9:00  Do: 31.7.2020 18:00     Místo: Zámek Žďár nad Sázavou

Cena: 100 Kč, 70 Kč (snížené), 300 Kč (rodinné)

INTERAKTIVNÍ VÝSTAVA PRO DĚTI - prodloužili jsme termín konání do 31. července 2020 Chcete zažít včelí svět všemi smysly? Otevřete oči, nastražte uši a přivoňte. Cítíte tu vůni medu a pláství? Ponořte se na zážitkové výstavě písecké Sladovny do neuvěřitelného života tohoto zajímavého, pracovitého a inteligentního hmyzu.

Interaktivní výstava odkaz/">písecké Sladovny pro děti i jejich dospělý doprovod přináší zajímavé pohledy na včely a na organismus včelstva ve snaze porozumět jeho tajemstvím. Děti zde najdou podněty k poznávání všemi smysly, seznámí se s životem v úlu, jeho strukturou, a především se naučí mít včely rády či získají pokoru před tajuplným životem tohoto pracovitého a neuvěřitelně inteligentního hmyzu.

V roli včelky začnete objevovat včelí svět. Ocitnete se v dřevěném labyrintu, v němž budete muset rozpoznat a využít všechny smysly. Každá včela zde má svůj úkol a všechny přispějí ke správnému fungování celého včelstva. Výstava je o překonávání strachu z neznáma, o spolupráci i o včelách jako takových.

Pozor, budete potřebovat všechny smysly!

Naučíte se je objevovat a používat tak, abyste byli celému včelstvu co nejprospěšnější. Čeká vás úchvatné prostředí s krásnými dřevěnými kulisami, zvukové i vizuální efekty, dobrodružství i zábava. Na konci cesty včelím městem vstoupíte do chrámu samotné královny, která má pro vás malé překvapení.




  • Mapa místa akce

  • Oficiální web akce




    Podrobné informace:






  • Komentáře:



    Přida komentář:
    Pro komentování akcí musíte být přihlášeni!


    (c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
    Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)