Přihlásit
Mobilní verze s GPS

VyšeHrátky 2018 (Praha 2)



Od: 7.9.2018 14:00  Do: 9.9.2018 18:00     Místo: Vyšehrad - Staré purkrabství

Cena: Vstup do areálu zdarma, pohádky 70/90, workshopy 100, bojovka 120

Pohádky, workshopy, dílny, oblíbené čtení slavných tatínků, maminek a strýčků a v neposlední řadě tradiční divadelní bojovka s podtitulem Vítejte v Československu!. Víkendový program pro veřejnost letošních VyšeHrátek se uskuteční od pátku 7. do neděle 9. září 2018. Vstupenky v prodeji!




  • Mapa místa akce

  • Oficiální web akce

  • Externí fotogalerie


    Podrobné informace:


    VyšeHrátky letos budou spojeny s oslavami 100. výročí založení Československa. V rámci každoročního programového taháku festivalu – tedy původně inscenované divadelní bojovky přímo pro daný ročník festivalu – se vrátíme do roku 1918 a společně založíme nový stát! Účastníci bojovky dostanou za úkol vydobýt státní suverenitu, získat území, vytvořit nezaměnitelné státní symboly a mnoho dalšího. Stát není samozřejmost a letos se na vyšehrátkovské divadelní bojovce dozvíte, co všechno je k jeho založení potřeba!

    Ve všední dny dopoledne nabídnou VyšeHrátky dopolední program pro školní skupiny ve formě zmíněné divadelní bojovky, od pátečního brzkého odpoledne odstartuje víkendový maraton programu pro širokou veřejnost.

    Kromě bojovky se můžete těšit na více než 20 divadelních představení pro všechny dětské věkové kategorie pořádajícího Studia Damúza, divadla T-601, Loutek bez hranic, Divadla Toy Machine, Divadla U staré herečky, Staré arény Ostrava, Bábkového divadla na Rázcestí z Bánské Bystrice nebo Divadla b. Na VyšeHrátkách bude také probíhat celodenní program pro náhodné kolemjdoucí nebo brzce přicházející, letní kino, workshopy různého zaměření, výtvarné dílny, herna a mnoho dalšího.

    Kompletní program najdete na www.vysehratky.cz.

    Program bude pestrý a bohatý. Hlavně nezapomeňte – Vyčůrat a hrát!

     





  • Komentáře:



    Přida komentář:
    Pro komentování akcí musíte být přihlášeni!


    (c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
    Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)