Přihlásit
Mobilní verze s GPS

Vinobraní (Kamenice nad Lipou)



Od: 16.9.2017 9:30  Do: 16.9.2017 18:00     Místo: Rodinný zábavní park Fábula

Cena: děti 145,-, dospělí 180,-

Příznivci dobrého vína a cimbálové muziky POZOR!!! V rodinném zábavním parku Fábula v Kamenici nad Lipou začíná vinobraní. Máte-li chuť na výborné víno nebo na pravý znojemský burčák přijďte. Všechny srdečně zveme.




  • Mapa místa akce

  • Oficiální web akce




    Podrobné informace:


    Celý den bude přítomen moderátor, který vás bude nejen bavit, ale bude také vyhlašovat soutěže pro rodiče a děti. Můžete se zapojit a odnést si odměnu.

    Soutěže se budou pravidelně střídat s živou cimbálovou muzikou Matěje Dohnala. Budete mít možnost si s ním nejen zazpívat, ale můžete si i zatančit na skvělou muziku.

    Pobaví vás moderovaná módní přehlídka pohádkových bytostí, které mají často velmi zajímavé estetické cítění. Ježibaba Popleta se ráda převléká za princeznu, to samé čert, vodník chce být čertem nebo královna naopak kouzelníkem. Určitě se velmi pobavíte.

    Areál zaplní stánky s vínem a vy si budete moci koupit nejen vína moravská, ale dokonce i cizokrajná. Největší zájem bude určitě o znojemský burčák, protože ten je opravdu lahodný a vyhlášený u všech znalců vína.

    Doprovodné atrakce a aktivity

    Vinobraní není jen o ochutnávání vynikajícího vína, ale i o zábavě. U nás se zabaví dospělí a hlavně děti.

    Očekává je obří marioneta draka, kterou si mohou sami rozpohybovat. Zahrají si obří společenské hry. Projdou přírodním bludištěm s jeho úkoly a kvízem. Vytvoří si nějakou drobnost ve tvořivých dílnách. Zastřílí si z kuše v naší střelnici. Nakrmí zvířátka v zookoutku. Převlečou se do kostýmů pohádkových bytostí. Vyřeší dřevěné hlavolamy nebo projdou celou cestou magistra Kellyho a pohádkovým sklepením.

    Novinkou letošní sezóny se stala úniková hra – Útěk ze žaláře a i tu si mohou děti nebo i dospělí vyzkoušet a ukázat své logické myšlení.

    Program:

    9:30 – otevíráme zábavní park a všechny atrakce                               

    moderovaný celý den se soutěžemi

    módní přehlídka pohádkových bytostí

    cimbálová muzika Matěje Dohnala

    prodej vín a burčáku

    volnočasové aktivity

    18:00 – zavíráme zábavní park a všechny atrakce





  • Komentáře:



    Přida komentář:
    Pro komentování akcí musíte být přihlášeni!


    (c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
    Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)