Přihlásit
Mobilní verze s GPS

Loutkobraní – oživlé loutky



Od: 31.7.2017 9:30  Do: 6.8.2017 18:00     Místo: Rodinný zábavní park Fábula



Chcete se stát loutkohercem neboli vodičem loutek? Chcete se o loutkách něco dozvědět a naučit se je ovládat jako profesionál? Chcete se pokusit na chvilku vdechnout život obří marionetě?




  • Mapa místa akce

  • Oficiální web akce

  • Propozice

  • Externí fotogalerie


    Podrobné informace:


    Navštivte Rodinný zábavní park Fábula v termínu 31. 7. - 6. 8. 2017 a můžete si vyzkoušet výrobu i vedení loutek pod vedením odborníků. Není to nic jednoduchého, protože loutka se dá vést mnoha způsoby: vedením provázků, drátků, lan nebo vodících tyčí. To vše se naučíte, pokud se zúčastníte našeho originálního loutkářského workshopu.

     

    Přijďte oživit obří marionety i několikametrového draka, kterého vyrobili přímo pro zážitkový park profesionálové z loutkového divadla. Vyzkoušejte si výrobu vlastní loutky nebo maňáska v tvořivých dílnách pod dohledem lektorů.

     

    Během celého dne budou pro děti připraveny různé soutěže, hry a loutková představení v letním amfiteátru.

     

    Pokud hledáte pro svou rodinu celodenní interaktivní zábavu a nečekané zážitky, rozjeďte se do Kamenice nad Lipou, navštivte rodinný zábavní park Fábula a nebudete zklamáni. Výlet si můžete naplánovat za každého počasí, protože program a atrakce jsou venku i pod střechou.

     

    Co dalšího park nabízí? Zažijete dobrodružství s živými pohádkovými bytostmi. Čeká Vás putování za pokladem v pohádkovém sklepení, řešení hádanek a hlavolamů. Děti sevydovádí na venkovních dětských hřištích nebo v zámeckém bludišti. Odreagujete se při krmení zvířátek ve Fábulově minizoo. Super zábavu Vám přinese hraní obřích společenských her, které jsou dokonce zapsány v knize rekordů agentury Dobrý den. Kluci si jistě rádi zastřílí na střelnici z kuše a holčičky se mohou převléci, v půjčovně kostýmů, za princezny nebo víly. Všichni se mohou zabavit při tvůrčí práci v tvořivých dílnách. A samozřejmě – doporučujeme letošní novinku – zážitkovou adrenalinovou únikovku – Útěk ze žaláře!

     

    Hlad v zábavním parku zaženete v Hostinci U loupežníka Bambitky nebo v občerstvení U Otesánka. Kdo bude chtít mlsat, zajde do Pohádkové cukrárny na kávu a zákusek.

     

    Doprovodný program:

     

    9,30 – otvírání zábavního parku a atrakcí

    11,30 – loutkové divadelní představení

    15,00 – loutkové divadelní představení

    18,00 – zábavní park zavírá své brány

     

    Po celý den vlastnoruční výroba loutek a loutkářské workshopy.





  • Komentáře:



    Přida komentář:
    Pro komentování akcí musíte být přihlášeni!


    (c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
    Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)