Přihlásit
Mobilní verze s GPS

Narozeniny skřítka Fábuly aneb slavnostní ukončení sezony 2016



Od: 28.8.2016 10:00  Do: 28.8.2016 18:00     Místo: Masarykova 362 Kamenice nad Lipou, Vysočina / Jižní Čechy 394 70 Česká republika

Cena: Dospělý - 180,-- kč , Dítě 145,-- kč

Velká narozeninová akce pro děti slavnostně ukončí pohádkovou sezonu 2016!

Dnes bude atmosféra v Pohádkové říši opravdu slavnostní. Spousta zábavy, muziky a dobrého jídla, jak se na obří narozeninovou oslavu sluší a patří. A vy všichni jste zváni!




  • Mapa místa akce

  • Oficiální web akce




    Podrobné informace:


    Hledáte tip na výlet na poslední prázdninovou neděli? Pohádkové bytosti si pro vás dnes připravili opravdu velkolepou oslavu. Děti se mohou těšit na bohatý doprovodný program, soutěže a samozřejmě obří narozeninový dort. Dospělí zase na velkou grilovačku za doprovodu příjemné muziky. A všichni budeme netrpělivě očekávat slavnostní vyhlášení nejoblíbenější pohádkové bytosti prázdninové sezony 2016 .

    Tento den je velmi očekávaný hlavně u našich pohádkových bytostí. Po celé léto totiž probíhá v Pohádkové říši soutěž o nejoblíbenější pohádkovou bytost. A právě dnes to celé prázdninové snažení slavnostně vrcholí. Takže jestli řešíte, kam na výlet tento víkend, vězte, že dnes to bude u Fábuly opravdu „veliké“.

    Poté, co si užijete celodenní rodinný program v pohádkovém slepení, dílnách, hlavolamech, bludišti,…a shlédnete dopolední „narozeninovou pohádku“ a odpolední divadelní příběh“ jak pejsek s kočičkou vařili dort“, přijde na řadu slavnostní vyhlášení. Ale nemyslete si, že dnešní kulturní akce přinese ocenění jen našim pohádkovým postavičkám. I z řad návštěvníků, kteří celé léto hlasovali, vylosujeme 3 šťastlivce, na které čekají velké dárkové koše plné Fábulových dobrot, dárkových poukázek do Pohádkové říše a dalších překvapení.

    No a co by to bylo za narozeniny bez hromady dobrého jídla. Po celý den proto budeme hrát na kytaru a zpívat a při tom hodovat. Dospělí si nacpou bříško spoustou grilovaných dobrot a děti zase potěšíme slaďoučkým obřím narozeninovým dortem.

    Jestli tedy nevíte, kam o víkendu s dětmi, zvolte celodenní výlet do Pohádkové říše Fábula a nezapomeňte, že kulturní akce se koná za každého počasí. V horku vás schováme v pohádkovém sklepení, v dešti vás čeká zábava pro děti i dospělé uvnitř pod střechou a za příjemného počasí  se můžete těšit na spoustu aktivit pod širým nebem.





  • Komentáře:



    Přida komentář:
    Pro komentování akcí musíte být přihlášeni!


    (c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
    Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)