Přihlásit
Mobilní verze s GPS

Pohádková říše zahalená do čokolády



Od: 15.8.2016 10:00  Do: 21.8.2016 18:00     Místo: Masarykova 362 Kamenice nad Lipou, Vysočina / Jižní Čechy 394 70 Česká republika

Cena: Dospělý - 180,-- kč , Dítě 145,-- kč

Když Pohádkovou říši zaplní dobroty a čokoláda teče proudem…

Kdy jindy vzít děti na výlet do Pohádkového království Fábula, než při týdnu čokolády. Spojením dětských atrakcí, divadla, živých pohádkových bytostí, marcipánových a čokoládových dílen a spousty sladkých i jiných dobrot, to vše na tvářích vašich dětiček vykouzlí ten nejšťastnější výraz. Připraveny jsou také workshopy, ukázky cukrářského umění, výstava čokolády, stánkový prodej a další.




  • Mapa místa akce

  • Oficiální web akce




    Podrobné informace:


    Není člověka, který by nemiloval čokoládu!

    Myslíte si, že v letních horkých dnech nebudete mít na čokoládu ani pomyšlení? Omyl! Ochladíme vás ledovými čokoládovými nápoji, koktejly a čokoládo-zmrzlinovými kombinacemi ve všech možných variantách. Přijďte si užít celodenní zábavu a doprovodný program pro děti i dospělé. Čekají vás workshopy, degustace, vaření s čokoládou, výstava a prodej čokolády, cukrovinek a fábulových dobrot. V tvořivých dílničkách si můžete vyzkoušet práci s marcipánem i originální čokoládové nápady.

    Váš výlet a rodinná zábava bude opravdu bohatá, protože pohádková vesnička skřítka Fábuly má připravené samozřejmě i tradiční prohlídky pohádkového sklepení a spoustu volnočasových aktivit pro děti i rodiče, jako např. obří společenské hry, mini ZOO, království hlavolamů, zámecké bludiště, atd.

    Festival čokolády v pohádkové říši osladí i tematická divadelní představení, jako: Jak se Otesánek přejedl čokoládou, Jak koťátko mělo chuť na čokoládové mlíčko, O čokoládovém koblížku, či Čokoládová chaloupka a Ježibaba. A komu už za celý den u Fábuly poleze čokoláda ušima, může zabloudit do hostince u loupežníka Bambitky. Tam si totiž na sladkosti moc nepotrpí a na stůl vám donesou pořádný kus masa.

    Areál zábavního parku Pohádkového království skřítka Fábuly je pro prázdninový festival čokolády jako stvořený. Nachází se totiž venku i pod střechou a některé prastaré budovy říše skýtají takový chládek, že i v těch nejteplejších dnech vám u nás bude nádherně.

    Jestli tedy nevíte, kam o víkendu s dětmi, zvolte celodenní výlet do Pohádkové říše Fábula.





  • Komentáře:



    Přida komentář:
    Pro komentování akcí musíte být přihlášeni!


    (c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
    Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)