Přihlásit
Mobilní verze s GPS

Divadelní festival v pohádkovém království skřítka Fábuly



Od: 25.7.2016 10:00  Do: 31.7.2016 18:00     Místo: Masarykova 362 Kamenice nad Lipou, Vysočina / Jižní Čechy 394 70 Česká republika

Cena: Dospělý - 180,-- kč , Dítě 145,-- kč

České výlety jsou nejlepší za pohádkou!

Přijďte si užít divadelní pohádky a vyzkoušet si pantomimická představení s pohádkovými bytostmi




  • Mapa místa akce

  • Oficiální web akce




    Podrobné informace:


    Využijte bezva tip na výlet s dětmi a přijeďte na divadelní festival do Pohádkové říše Fábula. Pohádky si užijete vždy, za každého počasí – za horka či deště v chládku pod střechou a za pěkného počasí venku, pod širým nebem. Už jste si někdy vyzkoušeli pantomimu, či práci s loutkami? Pod vedením našich pohádkových bytostí budete mít možnost a ještě si u toho užijete spoustu legrace.

    Tento týden nepřijdete o nic ze stálého programu rodinného areálu Pohádkové říše Fábula, jako je prohlídka sklepení s živými bytostmi, dobrodružná cesta, hlavolamy, mini ZOO a spousta dalších atrakcí pro děti. K tomu všemu se můžete těšit na divadelní pohádky pro děti a na nich samozřejmě bude, která pohádka se stane tou vítěznou a získá putovní pohár skřítka Fábuly. S pohádkovými bytostmi si zasoutěžíte v pohádkovém kvízu a pobavíte se v interaktivním pantomimickém představení.

    Přijďte v divadelním kostýmu, odměna vás nemine!

    A zpráva pro všechny děti i dospěláky, kteří se rádi předvádí – Přijdete-li v jakémkoliv divadelním kostýmu, čeká na vás malý dáreček a v pohádkovém sklepení vás pohádkové bytosti vezmou k sobě „ do učení “. Nejenže si tak užijete pocit, být na chvíli středem pozornosti a vysloužíte si možná i malý potlesk. Naučíte se však i něco málo z dovedností bytostí ze světa kouzel a fantazie. A pro ty, kdo nemají čas nebo možnost si nějaký kostým přichystat, bude samozřejmě připravena půjčovna kostýmů, kde si určitě nějaký ten kousek vyberete.

    Hledáte-li tedy akce na Vysočině a akce pro děti tento víkend, vězte, že české výlety jsou nejlepší vždy za pohádkou. Výlety Vysočina a výlety Jižní Čechy můžete vždy propojit s návštěvou pohádkové vesničky skřítka Fábuly a nezapomenutelné zážitky pro děti budou zaručeny.





  • Komentáře:



    Přida komentář:
    Pro komentování akcí musíte být přihlášeni!


    (c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
    Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)