Přihlásit
Mobilní verze s GPS

Týden princů a princezen v Pohádkové říši Fábula(Kamenice nad Lipou)



Od: 11.7.2016 10:00  Do: 17.7.2016 18:00     Místo: Masarykova 362 Kamenice nad Lipou, Vysočina / Jižní Čechy 394 70 Česká republika

Cena: Dospělý - 180,-- kč , Dítě 145,-- kč

Pohádkovou říši Fábula ozdobí v týdnu princů a princezen Jasněnka (Michaela Kuklová)

Jedna z nejoblíbenějších akcí léta  je opět tu. Letos však váš rodinný výlet na týden princů a princezen získá opravdu královsky pohádkový nádech. V sobotu 16.7. přijede do Pohádkové říše Michaela Kuklová.




  • Mapa místa akce

  • Oficiální web akce




    Podrobné informace:


    Jedna z nejoblíbenějších akcí léta  je opět tu. Letos však váš rodinný výlet na týden princů a princezen získá opravdu královsky pohádkový nádech. V sobotu 16.7. přijede do Pohádkové říše Michaela Kuklová. S princeznou Jasněnkou si budou moci děti popovídat, vyfotit se, zatančit a také se zúčastnit soutěže o nejkrásnějšího prince a princeznu. Dále vás čeká divadlo, škola princů a princezen, opravdová bitva za záchranu naší Jasněnky a další akce pro děti .

    Tento týden zve zážitkový zábavní park Pohádková říše Fábula do svých bran všechny krásné princezny a udatné rytíře. Kdo přijde v kostýmu, získá od Fábuly  hned u vstupu malý dárek . Děti i rodiče se mohou těšit na Školu princů a princezen, která je naučí královským způsobům, tanci a šermu. Dále pak na divadelní představení, či dobrodružnou trasu za záchranu princezny Jasněnky. Cesta od čarodějnice bude poseta nejenom střevíčky, ale i spoustou zábavných originálních úkolů, za jejichž splnění bude na děti čekat odměna. Akce  pro děti bude vrcholit tento víkend. V sobotu do Pohádkové říše dorazí sama princezna Jasněnka Michaela Kuklová. Po celý den se bude věnovat společenské konverzaci s návštěvníky, jak se na urozenou dámu sluší. Vyhlásí však také vítěze soutěže o nejlepší královský pár – nejkrásnějšího prince a princeznu z řad dětí a nejchytřejšího a nejšikovnějšího krále a královnu z řad rodičů. Nemyslete si ale, dostat glejt s pečetí a být opravdu korunován, to mohou jen ti nejlepší. Proto budete muset prokázat spoustu odvahy a humoru v soutěžích, které na vás budou čekat.V neděli ukončí týden princů a princezen velká bitva. A protože všichni moc dobře znáte pohádku o princezně Jasněnce a létajícím ševci, dovedete si představit, že nebude jednoduché zlou čarodějnici a černokněžníka porazit. Tak nám přijeďte na pomoc a využijte tento tip na výlet!

    Návštěvníci se také budou moci tradičně těšit na Prohlídku pohádkového sklepení s živými bytostmi, která však letos bude opět trochu jiná, pohádkové bludiště, mini ZOO, království hlavolamů, tvořivé dílny,… Nově však zábavní park skřítka Fábuly otevírá atrakci obřích společenských her, divadlo na zelené louce, dobrodružnou cestu skřítka Fábuly a také rozšiřuje možnosti volnočasových aktivit i občerstvení.

    Jestli tedy nevíte, kam o víkendu s dětmi, zvolte celodenní výlet do Pohádkové říše Fábula a nezapomeňte, že akce se koná i za špatného počasí. Jsme totiž venku, ale i pod střechou.





  • Komentáře:



    Přida komentář:
    Pro komentování akcí musíte být přihlášeni!


    (c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
    Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)