Přihlásit
Mobilní verze s GPS

Vodnické prázdniny Josefa Dvořáka



Od: 4.7.2016 10:00  Do: 10.7.2016 18:00     Místo: Kamenice nad Lipou, Masarykova 362

Cena: dospělý 180 Kč, dítě 145 Kč, rodina 560 Kč

Znáte vývojová stádia vodníka? Byl nejdřív chuchel, chuchle nebo vodňany? Pokud nevíte, přijďte se alespoň pokusit vypočítat lehkou matematickou úlohu o jedné známé a dvou neznámých.




  • Mapa místa akce

  • Oficiální web akce




    Podrobné informace:


    Skvělý tip na výlet tento týden vám nabízí zábavní park Pohádková říše Fábula. U nás o dušičku nepřijdete a namísto utopení vás čeká celodenní zábava a nabitý program nejen pro děti. Vodnická škola plná humoru, divadlo, vodnický rej, soutěže a samozřejmě stálý program pohádkové říše. A protože se herec Josef Dvořák stal tváří Pohádkové říše, jistě vám jeho doporučení pomůže při volbě, kam s rodinou třeba dnes na výlet. Akce se koná za každého počasí. Jsme totiž venku, ale i v chládku a pod střechou.

    Když se řekne vodnické prázdniny, většina z vás si jistě vybaví zábavu typu soutěží, malování na hrnečky a lovení rybiček. Nebojte, i o tohle u Fábuly dnes nepřijdete, ale k tomu se můžete těšit na opravdu bohatý divadelní a doprovodný vodnický program. Již u vstupu si z vás udělá skřítek Fábula vodníky, vodnice, víly a rusalky. Namaluje vás, ozdobí pentlemi a pozve dál do pohádky.

    Originální zábava bude následovat třeba formou divadelního představení nebo zábavné show „Vodnická škola skřítka Fábuly“ inspirovaná známým a oblíbeným kabaretním číslem Josefa Dvořáka, zakončená pořádně mokrým vodnickým rejem. A protože nejslavnější český herecký vodník Josef Dvořák se stal tváří Pohádkové říše Fábula, při soutěžích budeme dětem rozdávat také ceny s jeho pohádkami a písničkami, pohlednice a samozřejmě spoustu sladkostí.

    Mimo doprovodného programu se můžete těšit i na stálý program prohlídky pohádkového sklepení s živými bytostmi z českých pohádek, království hlavolamů, tvořivé dílny, bludiště, mini ZOO. Nově ale i obří společenské hry a další volnočasové vyžití , jako například velké dětské hřiště plné atrakcí, střelba z kuše či dobrodružná cesta skřítka Fábuly.

     





  • Komentáře:



    Přida komentář:
    Pro komentování akcí musíte být přihlášeni!


    (c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
    Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)