Přihlásit
Mobilní verze s GPS

DEN DĚTÍ V POHÁDKOVÉ ŘÍŠI FÁBULA aneb vysvědčení s sebou



Od: 2.7.2016 10:00  Do: 2.7.2016 18:00     Místo: Kamenice nad Lipou, Masarykova 362

Cena: dospělý 180 Kč, dítě 145 Kč, rodina 560 Kč

Po vysvědčení si naše děti jistě zaslouží za svou celoroční píli odměnu. Jak lépe je potěšit než přichystat jen pro ně zážitky, atrakce a zábavné programy? Vezměte je na výlet do Pohádkové říše Fábula!




  • Mapa místa akce

  • Oficiální web akce




    Podrobné informace:


    Bytosti z Pohádkové říše Fábula zvou všechny děti a jejich rodiče na Den dětí! Čeká vás bohatý doprovodný program, divadelní představení, den plný soutěží, úkolů a tedy i odměn a výher v dětské tombole. Přijďte ukázat vysvědčení naší čarodějnici, jestli jste ho měli lepší, než ona.

    První prázdninová sobota v Pohádkové říši bude patřit jak jinak než dětem. Pohádkové bytosti si na Den dětí připravily bohatý doprovodný program. Divadelní představení budou střídat soutěže, zábavné hry a atrakce pro děti.

    A abychom naše malé i velké školáky náležitě odměnili za celoroční školní úsilí, připravil si křítek Fábula velký koš dárečků a dobrot a ty bude rozdávat každému dítku, které si s sebou přinese vysvědčení. Další drobnosti pak budou moci děti vyhrát během soutěží, a aby těch dětských úsměvů bylo dnes co nejvíce, vyhlásil na Den dětí skřítek Fábula velikou dětskou tombolu.

    Dětským dnem zahájí Pohádková říše Fábula prázdniny plné kulturních akcí a novinek. Návštěvníci se budou moci tradičně těšit na Prohlídku pohádkového sklepení s živými bytostmi, která však letos bude opět trochu jiná, pohádkové bludiště, mini ZOO, království hlavolamů, tvořivé dílny,… Nově však zábavní park skřítka Fábuly otevírá atrakci obřích společenských her, divadlo na zelené louce, dobrodružnou cestu skřítka Fábuly a také rozšiřuje možnosti volnočasových aktivit i občerstvení.

    Jestli tedy nevíte, kam o víkendu s dětmi, zvolte celodennívýlet do Pohádkové říše Fábula a nezapomeňte, že akce se koná za každého počasí. Jsme totiž venku, ale i pod střechou.

    Po celý den probíhají soutěže, dětská tombola …





  • Komentáře:



    Přida komentář:
    Pro komentování akcí musíte být přihlášeni!


    (c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
    Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)