Přihlásit
Mobilní verze s GPS

MAGIC HALLOWEEN aneb děti dětem



Od: 18.10.2014 13:00  Do: 18.10.2014 20:00     Místo: Lanové centrum Jungle Park, Bauerova 5, Brno 60200

Cena: 120,-Kč/dítě

Den plný her, zábavy a tvoření v Halloweenském stylu. Kouzelnické vystoupení, lampiónový průvod masek strašidelnou stezkou a  ohňová show slupiny Ardor Viridis.




  • Mapa místa akce

  • Oficiální web akce

  • Propozice

  • Externí fotogalerie


    Podrobné informace:


    Na všechny příznivce strašidelného svátku Halloween čeká v sobotu 18. října v lanovém centru Jungle Park (v areálu SKP Kometa Brno) spousta pohádkových radovánek, soutěží a zábavy. Pátý ročník akce MAGIC HALLOWEEN aneb děti dětem, bude zároveň i akcí charitativní, neboť celý jeho výtěžek bude již tradičně věnován Nadačnímu fondu dětské onkologie KRTEK, na potřeby konkrétního onkologicky nemocného dítěte.

     Již minulé ročníky akce Magic Halloween ukázaly, že jeden z nejoblíbenějších svátků v anglicky mluvících zemích si postupně získává velkou oblibu i u nás. Ti, kteří si tento den chtějí užít už od rána, mohou využít poloviční cenu na vstupné do lanového centra, kterou dostane každý, kdo přijde v jakékoli masce.

    Od 13.00 do 17.30 je pro děti připravena v areálu SKP Kometa Brno spousta tvoření, her a soutěží. Letošní ročník se ponese ve stylu “Kouzelného světa pohádek a filmových příběhů“, můžete se těšit, že tradiční kostlivce a čarodějky doplní také pohádkové postavy. Děti letos překvapí nejen Star Wars, ale třeba i hajný Robátko a Kuba Kubikula na svém pohádkovém kolotoči vyzkouší znalosti dětí z říše pohádek. Šikovnost dětských prstíků bude potřeba při malování královských číší či zdobení již tradičních halloweenských perníčků nebo tvorbě vlastních papírových hradů. Princezny mohou doladit svůj kostým stylovým šperkem, či si vyrobit korunku na pohádkový bál a princové ani rytíři se neobejdou bez královského erbu. Poté, co děti prozkoumají poklady mravence Lesíka a navštíví Otesánka, budou moci objevit poklady jezerního království, uhádnout stopy zvířat, či odhalit Tajemnou hadí říši. Snad jim po všech aktivitách zůstane ještě energie na překonání Pohádkové halloweenské dráhy.

    Po každoročním velkém úspěchu Kouzelnického salónu krásy, si i letos budou moci princezny, Popelky, rytíři a králové vyladit svůj vzhled speciálním Halloweenským make-upem, účesem, manikúrou či tetováním.

    Ke zklidnění a příjemnému rozptýlení přispěje v 15.00 kouzelnické vystoupení. Princezny, kovbojové, víly a všechny pohádkové bytosti se mohou těšit také na soutěž o 10 nejhezčích masek, čeká na ně odměna v podobě halloweenských dortů.

    S příchodem soumraku v 17.30 bude vyhlášeno 10 vítězů soutěže o nejpohádkověji vyřezanou dýni - Magic Pumpkin. Tento rok se budou hodnotit jen dýně, které budou vyřezané přímo na akci (dýně zde budou k dispozici, nástroje a doplňky na vyřezávání si můžete přinést vlastní). Absolutní vítěz vyhrává noc v treehouse Babí Lom a lokalitě Lelekovice pro 3 osoby.

    V 18.00 kdy bude denní světlo již definitivně pohlceno tmou, bude nejvyšší čas rozsvítit lampiony a lucerny a vyrazit na tajuplnou pohádkovou stezku (lampiony a lucerny s sebou).

     Závěrečnou tečkou za akcí MAGIC HALLOWEEN aneb děti dětem bude v 18.45 Ohňová show skupiny Ardor Viridis. Akce se uskuteční za každého počasí. Vstupné 120,-Kč/dítě, dospělí zdarma. Výtěžek ze vstupného bude věnován Nadačnímu fondu dětské onkologie KRTEK. Více informací na www.junglepark.cz





  • Komentáře:



    Přida komentář:
    Pro komentování akcí musíte být přihlášeni!


    (c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
    Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)