Přihlásit
Mobilní verze s GPS

Svatováclavská jízda historických vozidel (Zámek Lešná)



Od: 28.9.2013 11:00  Do: 28.9.2013 13:00     Místo: Zámek Lešná



Jízda historických vozidel vyrobených v letech 1925 až 1971, která zastaví na zámcích Muzea regionu Valašsko. Fanoušci mohou přijít pozdravit veterány na zámek Lešná u Valašského Meziříčí a zámek Kinských ve Valašském Meziříčí.




  • Mapa místa akce

  • Oficiální web akce




    Podrobné informace:


    Milovníci filmů pro pamětníky se ocitnou v dobách Oldřicha Nového. Výstava historckých vozidel proběhne nejprve v zámeckém parku v Lešné, pak před zámkem Kinských ve Valašském Meziříčí. Návštěvníci akce mají možnost diskutovat s majiteli automobilů, vyfotit se a korzovat mezi dobově oblečenými účastníky Svatováclavské vyjížďky.

    Závod s názvem Svatováclavská vyjížďka se pojede již po třetí a jeho cílem je představit návštěvníkům historii automobilové dopravy. Jedná se o pohodovou vyjížďku historických vozidel, jejíž trasa povede z Nového Jičína a celková délka je přibližně 45 km. Na zastávkách v zámeckém parku Lešná a zámku Kinských ve Valašském Meziříčí se mohou návštěvníci pokochat nejen krásnými automobily, ale i expozicemi, které jsou v jednotlivých zámcích připraveny.

    Loňského ročníku se zúčastnilo 110 historických automobilů a motocyklů. Doufáme, že letošní účast bude ještě vyšší. Přijďte se podívat, jste srdečně zváni!





  • Komentáře:



    Přida komentář:
    Pro komentování akcí musíte být přihlášeni!


    (c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
    Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)