Přihlásit
Mobilní verze s GPS

Výstava „SVĚT V BRNĚ“ - Jirka Kolbaba



Od: 29.9.2010 0:00  Do: 29.11.2010 0:00     Místo: Brno - Nová radnice



Kolbabovy projekty akcentují fenomén splněného snu, tolerantní chování a otevřenou komunikaci mezi kulturami i jednotlivci celé planety, stejně jako citlivou ochranu fauny a flory.




  • Mapa místa akce

  • Oficiální web akce




    Podrobné informace:


    Známý brněnský cestovatel a fotograf Jiří Kolbaba, připravil po létech pro Brno velmi rozsáhlou výstavu exotických snímků zcelé planety. Dobrodruh, který navštívil již 130 zemí světa fotografuje přírodní scenérie, lidské tváře i živočichy, které na svých objevitelských cestách potkává. Inspirativní rozsáhlé fotografické projekty vidělo už velké množství diváků u nás, vněkolika evropských zemích i za oceánem. Vcitlivých minimalistických kompozicích autor nezapře mnohaletou praxi grafického designéra. Jeho výstavní projekty jsou doplňovány stovkami besed pro veřejnost, školy a firemní kolektivy, populárními mediálními pořady (Jiří Kolbaba má již více jak 7 let velmi sledovaný cestovatelský pořad na nejposlouchanějším české rádiu - rádiu Impuls), knihami (v průběhu výstavy vyjde jeho pátá kniha), kalendáři, pohlednicemi, psanými reportážemi pro četná média atd.

    VÝSTAVA „SVĚT VBRNĚ", POŘÁDANÁ POD ZÁŠTITOU PRIMÁTORA STATUTÁRNÍHO MĚSTA BRNA ROMANA ONDERKY, SE USKUTEČNÍ OD 29. ZÁŘÍ DO 29. LISTOPADU 2010 VKŘÍŽOVÉ CHODBĚ NOVÉ RADNICE V BRNĚ. SLAVNOSTNÍ ZAHÁJENÍ PROBĚHNE VE STŘEDU 29. ZÁŘÍ OD 17:00 HODIN TAMTÉŽ.

    Kolbabovy projekty akcentují fenomén splněného snu, tolerantní chování a otevřenou komunikaci mezi kulturami i jednotlivci celé planety, stejně jako citlivou ochranu fauny a flory.

    PŘIJĎTE SI PRO INSPIRACE KUSKUTEČNĚNÍ VLASTNÍCH CESTOVATELSKÝCH SNŮ.

    Více o aktivitách Jirky Kolbaby na stránkách www.theworld.cz





  • Komentáře:



    Přida komentář:
    Pro komentování akcí musíte být přihlášeni!


    (c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
    Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)