NOVAKO-SKI - Boží Dar (lyžařské středisko)


Seznam lokalit v okolí


lyžařský vlek, snowpark NOVAKO-SKI - Boží Dar (lyžařské středisko) vzdálenost: 0 km

Lyžařský areál NOVAKO na Božím Daru je hlavně určen pro začátečníky, rodiny s dětmi a seniory. Areál NOVAKO se nachází v centru obce Boží Dar. Součástí lyžařského areálu NOVAKO je moderní vlek Doppelmayr, na kterém zvládnou jízdu i velmi malé děti. Novinkou je pohyblivý koberec pro dětičky.

Služby nabízí výborně vybavená půjčovna lyží a snowboardů, servis lyží a snowboardů, lyžařská škola, dětské lyžařské hřiště a prodej doplňků lyžařského oblečení (čepice, rukavice, brýle, helmy). V půjčovně nezapomínáme ani na milovníky běžeckého lyžování. V areálu NOVAKO je také místnost s krbem, kde se můžete ohřát a samozřejmostí je nové sociální zařízení.

Každý den je v lyžařském areálu NOVAKO provozováno večerní lyžování za umělého osvětlení. Velikou a oblíbenou atrakcí je snowtubing - jízda na nafukovacích duších, na kterou jezdí lidé z širokého okolí.

Celý lyžařský areál NOVAKO je uměle zasněžovaný a denně strojově upravovaný. Novinkou pro letošní zimu je pohyblivý koberec pro nejmenší. Jezdí na něm děti už od 2 let.

V bezprostřední blízkosti areálu je parkoviště pro 80 aut. Je určené výhradně pro návštěvníky areálu NOVAKO! Všichni ostatní platí 100,-Kč/den.

Pro všechny návštěvníky máme prosbu: v celém areálu NOVAKO je zákaz kouření (jezdíme na hory za čerstvým vzduchem a jsou tu malé děti) a své psí miláčky mějte v areálu NOVAKO na vodítku (ne všichni ví, že ten váš pejsek nekouše). Děkujeme za všechny návštěvníky.

Letní provoz v areálu NOVAKO je provozován v období od května do října. Cílem letního provozu v areálu NOVAKO je poskytnout dětem i rodičům sportovní vyžití a zábavu na zdravém vzduchu, rozvíjet u dětí pohybové dovednosti a umožnit jim tak prožít skvělé sportovní i adrenalinové zážitky.

V období letního provozu areálu NOVAKO si můžete užít jízdy na horských koloběžkách, terénních kárach(trojkolkách) nebo horských kolech. Zvláště pak pro děti je zde v provozu Dětský svět na NOVAKU, který tvoří dětská hřiště, lanová dráha Šikulka, trampolína, skluzavky, prolézačky,střelba z kuše a pro nejmenší skákací hrad a řada dalších atrakcí. 

Dětský svět na NOVAKU je otevřen v letní sezóně denně od 10:00 hod. do 19:00 hod. Po dohodě i v čase 19:00 hod. až 21:00 hod.

Denně je k dispozici půjčovna horských kol a novinkou jsou i elektrokola. Provádíme i drobný cykloservis.

V době letního provozu jsou také organizovány různé zábavné akce, soutěže a závody pro děti i dospělé.

 


Kompletní informace o lokalitě > | Přidat fotografii | Ohodnotit


zdroj: www.KrasneCesko.cz