Hotel Habsburg - České Hamry (hotel)


Seznam lokalit v okolí


hotel, hostel Hotel Habsburg - České Hamry (hotel) vzdálenost: 0 km

Hotel Habsburg se nachází v malebném prostředí Krušných hor v obci České Hamry, která leží přímo u pěší turistické stezky s Německou republikou (6 km od města Vejprty a 40 km od lázeňského města Karlovy Vary).

Hotel rodinného typu poskytuje příjemné kvalitní služby pro všechny, kteří chtějí prožít volné chvíle v horské lokalitě, která rozhodně má co nabídnout, nebo pro ty, kteří právě projíždějí okolím.

Hotel je též vhodný k pořádání podnikových školení, prezentací, škol v přírodě, lyžařských výcviků a rodinných oslav, svateb.

Děti mohou ke svým hrám využít rozlehlé soukromé travnaté plochy před hotelem. Pro zájemce také možnost táboráků na tábořišti u hotelu.

Oblast Krušných hor se stává v poslední době velmi populární, neboť nabízí kombinaci sportovních, kulturně-společenských aktivit spolu s návštěvou měst a míst, které jsou nepřehlédnutelně zapsány v české historii.

V současné době jsou Krušné hory dějištěm řady sportovních akcí od cyklistických závodů, přes lyžařské a kombinované závody.

Přijeďte k nám načerpat energii a nadýchat se čerstvého horského vzduchu.


Kompletní informace o lokalitě > | Přidat fotografii | Ohodnotit

Hodnocení návštěvníků: 9.5000


zdroj: www.KrasneCesko.cz