Rekreační zařízení Ploština - Drnovice (rekreační zařízení)


Seznam lokalit v okolí


kemp, tábořiště Rekreační zařízení Ploština - Drnovice (rekreační zařízení) vzdálenost: 0 km

Rekreační zařízení Ploština se nachází na Valašsku v krásném a tichém prostředí Vizovických vrchů. Areál rekreačního zařízení a jeho okolí je přímo předurčen k relaxaci a oddechu v čisté přírodě a v neposlední řadě také sportovnímu a kulturnímu vyžití. Okolí je protkané desítkami kilometrů pěších, cyklistických i lyžařských turistických tras, spoustou památek a jiných zajímavostí.


Informace - Rekreační zařízení je vhodné pro organizovaní akcí jako jsou například školy v přírodě, školní výlety, sportovní a kulturní soustředění, školení zaměstnanců, semináře, rodinné rekreace s dětmi, skupinové výlety a zdravotní pobyty, dále pro pořádání promocí, maturitních večírků, svatebních hostin, narozeninových oslav a spoustu dalších akcí dle přání zákazníků. V letních měsících se nejvíce zaměřuje na dětskou rekreaci, která zahrnuje zejména pořádání dětských táborů.


Dětský tábor - Po dobu letních prázdnin jsou v rekreačním zařízení Ploština pořádány dětské tábory. Jsou orientovány jako klasické letní pobyty dětí s bohatým a smysluplným programem, na který je kladen velký důraz. Čtrnáctidenní pobyt v přírodě přispěje nejen k upevnění zdraví dětí, ale obohatí je také o znalosti a dovednosti.

  • Program Do programu každoročně patří velká táborová hra o hodnotné ceny, sportovní hry, noční hry, výlety, koupání, horolezecký výcvik, ukázky z práce policie a hasičů, táboráky, diskotéky, karneval apod.
  • Ubytování Děti jsou ubytovány v hlavní budově a čtyřlůžkových chatkách.
  • Stravování Stravu dětí připravují a podávají 5x denně dvě profesionální kuchařky. Připravovaná strava je pestrá, doplňovaná mléčnými výrobky a ovocem. Samozřejmostí je i pitný režim. Dostatek tekutin je k dispozici po celý den.
  • Zdravotní péče O zdravotní stav dětí na táboře se stará stálá zdravotnice.
  • Vedoucí Hlavní vedoucí všech turnusů mají samozřejmě požadované vzdělání a akreditaci požadovanou ministerstvem školství. Celý kolektiv je tvořen skupinou zkušených pedagogů a studentů s dlouholetou praxí.

     


  • Kompletní informace o lokalitě > | Přidat fotografii | Ohodnotit




    zdroj: www.KrasneCesko.cz