Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Moravskoslezský kraj » okres Frýdek-Místek » lyžařský vlek, snowpark » Lyžařský areál v Bílé (ski areál)

Lyžařský areál v Bílé (ski areál) [9227]



Lyžařský areál v Bílé v Beskydách se nachází v údolí řeky Bílá Ostravice. Rozkládá se v bezprostřední blízkosti státní silnice 1. třídy č.56 z Frýdku-Místku, vedoucí směrem na hranici se Slovenskem na Bumbálce. Přímo na tuto silnici navazují parkoviště areálu s kapacitou cca 450 vozidel.

Lyžařský areál je tvořen řadou sjezdových tratí od střední obtížnosti až po sjezdovky pro začátečníky a výuku dětí. Součástí areálu je Snowpark pro snowboarding, umístěný na sjezdovce č. 5 v jižní části areálu.

Všechny sjezdovky jsou uměle zasněžovány technickým sněhem. Některé sjezdovky jsou vybaveny i umělým osvětlením, umožňujícím kvalitní večerní lyžování.

Příznivci běžeckého lyžování mohou využít dva upravované běžecké okruhy o délce 20 a 33 km, napojené na stávající turistické trasy Beskyd.

V areálu jsou provozovány lyžařské školy i pro ty nejmenší začínající lyžaře a SKI servis a půjčovna lyžařského vybavení jak pro sjezdové lyžování, tak i pro snowboarding a běh na lyžích.

Areál je plně vybaven kvalitním zázemím stravovacích služeb a ubytovacích možností, jejichž kapacita je doplněna i dalšími zařízeními v blízkém okolí.

Ceník


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)