Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Moravskoslezský kraj » okres Nový Jičín » camp, rekreační areál, tábořiš » Rekreační středisko U Kateřiny - Štramberk-Libotín (tábor)

Rekreační středisko U Kateřiny - Štramberk-Libotín (tábor) [9103]




Rekreační středisko "U Kateřiny" nabízí v období květen, červen a září možnost pobytů pro školní výlety, adaptační kurzy a dětské pobyty všeho druhu. Pobyty jsou možné v libovolné délce od jedné noci. Využijte jedinečnost překrásné přírody s možností sportovního vyžití, výletů po naučných stezkách, památkách a muzeích v malebném okolí Štramberku. V období letních prázdnin, zde probíhá dětský tábor a to ve čtyřech turnusech. Nově je zde vybudováno karavanové stání s kapacitou 20 míst, které je dostupné po celý rok. 

Rekreační středisko se nachází uprostřed krásné přírody moravskoslezských Beskyd a v těsné blízkosti horského městečka Štramberk, které je pro svou charakteristiku roubených chalup nazýváno moravským betlémem. Středisko je ideálně situované pro turistické výlety do blízkého okolí, relaxační procházky po klidných Libotínských pasekách či aktivní prohlídky muzeí a chráněných památek, které jsou zde zastoupeny v opravdu hojném počtu.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)