Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Moravskoslezský kraj » okres Frýdek-Místek » chata, chalupa » Horská chata Gírová - Bukovec (chata)

Horská chata Gírová - Bukovec (chata) [7662]



33 33 8

Horská chata Gírová se nachází 3,5 km východně od Mostů u Jablunkova uprostřed lesů, ale zároveň v dosahu civilizace. Leží pod nejvyšším vrcholem (840 m) Slovenských Beskyd na našem území, Gírová. K chatě se dostanete i autem od Mostů u J., poslední kilometr a půl je po polní cestě.

 

  • Specifikace provozu: celoroční
  • Počet pokojů: 8 v hlavní budově
  • Kapacita lůžek: hlavní budova 28 lůžek, budova vedlejší 33 lůžek

 

Služby objektu: Ubytování v hlavní budově je v jednom dvoulůžkovém pokoji plně vybaveném s TV a s vlastním sociálním zařízením na pokoji (WC, sprcha, umyvadlo). Další pokoje jeden 3lůžkový, čtyři 4lůžkové a dva 6lůžkové mají sociální zařízení společné na chodbě, muži a ženy zvlášť. Na pokojích je myvadlo. Televize je k dispozici v restauraci, nebo je možné si zapůjčit na pokoj. Vedlejší budova je vzdálena od hlavní cca 200 m, jedná se o ubytovnu se společným sociálním zařízení a společnou kuchyňkou. V chatě je možné pořádat rovněž rodinné oslavy, různá školení, školy v přírodě, lyžařské výcviky, ale i rodinné dovolené. K dispozici je restaurace s celodenním provozem, jídelna pro ubytované hosty, která se dá zároveň využít jako učebna nebo školící místnost s kapacitou 25 míst. Možnost stravování v restauraci, nebo samostatného vaření v kuchyňce. Pro malé děti je zde pískoviště. Možnost míčových her a koupání přímo u chaty. Zároveň nabízí rehabilitační služby, jako například parní lázeň nebo perličkovou koupel.

Služby v okolí: V zimě je v provozu lyžařský vlek Tatrapoma v délce 350 m, který je od chaty vzdálen cca 400 m. Nebo v Mostech u Jablunkova tratě až 800 m dlouhé, noční lyžování, Ski areál Mosty u J., Ski areál Mosty. Zároveň jsou zde lyžařské turistické tratě (Girovská magistrála. V létě nabízíme kouzelné výlety přírodou. Možnost koupání v Mostech u Jablunkova - koupaliště Oáza. V obci Hrčava (5km) je dřevěný kostel sv. Cyrila Metoděje, Trojmezí, Lípa přátelství, Lurdská lesní jeskyně s pramenem.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)