Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Olomoucký kraj » okres Olomouc » dětské hřiště » Zábavní park Krokodýlek - Olomouc (dětská herna)

Zábavní park Krokodýlek - Olomouc (dětská herna) [44156]



Velká dětská herna plná atrakcí:

Horolezecká stěna 

8m vysoká horolezecká stěna prověří vaše lezecké schopnosti. Na stěně mohou šplhat jak děti tak i dospělí. Kdo vyšplhá nahoru jako první?

Nafukovací krokodýl

Unikátní nafukovací atrakce vyrobena na míru pro náš dětský park. Můžete se nechat schlamstnout hladovým krokodýlem či si zařádit mezi dalšími zvířátky.

Strašidelné jeskyně

Na stezku odvahy se můžete vydat do jeskyně, kde vás čeká mnoho nečekaných překvapení. V jeskyni se taktéž nachází tajný telefon, který přenáší zprávy na loď.

Motorová dráha 

3,2,1…jedeme. Motorková dráha je skvělá adrenalinová zábava. Zažijte závody motorek na vlastní pěst. Motorky mohou ovládat děti sami či s nimi může vyrazit na dráhu i rodič.

Velká prolézací klec 

Obrovská 4. patrová klec Vaše děti zabaví na pěkně dlouho. Vyšplhejte nahoru pavoukem či projděte zábavným bludištěm atrakcí a skluzavek.

Galerie 

V patře nad restaurací najdete hned několik her pro děti i dospělé. Děti se mohou zabavit air hokejem, mini kuželkami a dospělí si mohou zahrát jak klasický tak i holandský billiard. Navíc je z galerie krásný výhled na celou halu.

Lanové centrum

Vyzkoušejte si své dovednosti a zdatnost v lanovém centru. Lanové centrum je určeno jak pro děti, tak zabaví i nejednoho dospělého. Je v něm hned několik úrovní obtížnosti, které vám dají pěkně zabrat.

Skála

Vyšplhejte se po skále až nahoru a dolů sjeďte skalním žlabem nebo nastupte na lanové centrum. Skála je určena už pro zkušenější děti.

Puding 

Nafukovací zábava s pudinkovou kopulí, přijďte si zaskákat.

Plavba na moři (lodičky) 

Plavbu na moři zažijete v lodičkách, ale pozor taková plavba není žádný med a je potřeba pořádně veslovat. Máme 2 druhy lodiček, malé pro děti od 3 let a velké pro děti od 6 let. Stačí už jen chytit vítr do plachet.

Kolotoč

Další atrakce pro ty nejmenší je náš kolotoč. Svezte vaše dítko na poníkovi, určitě nebude chtít dolů.

Trampolíny 

K dispozici je 5 velkých trampolín, tak vzhůru do oblak.

Fotbalová aréna 

Může se to zdát jako malé hřišťátko na fotbal, ale dokáže vám dát hezky zabrat. Vytvořte 2 týmy a ukažte své umění s míčem.

Velká pirátská loď 

Loď je hlavní dominantou zábavního centra. V jednom podpalubí se nachází malé dětské kino, kde si mohou děti po blbnutí na ploše chvíli odpočinout, v dalším podpalubí se nachází místnost s hrami a hlavolamy. Na lodi najdete taky siloměr, abychom zjistili, který pirát může být členem posádky a mnoho dalších her.

Klec pro nejmenší

I malé děti si u nás najdou svůj prostor na hraní. Vašim dětem se bude určitě líbit skluzavka do bazénku s kuličkami či velké kostky.

Dělová aréna 

Bude to boj na život a na smrt. Rozdělte se na 2 týmy, zamiřte a zažijte nezapomenutelnou dělovou bitvu.

Pinart 

47 000 tyčinek dokáže vykouzlit váš otisk a to nejen rukou. Vytvořte nekonečně mnoho obrazů. Pinart je hra, která není nikdy stejná.

 

Součástí je i restaurace:

Zakládáme si na tom, aby vaše děti u nás dostaly kvalitní, chutné a zdravé jídlo. Naše kuchyň je italsky orientována a můžete si vybrat z nabídky výborných těstovin, pizzy, salátů či klasických minutek. K svačince si můžete dát toasty, pizza kapsičky, palačinky a jiné dobroty. Nechybí sladké dezerty, které si vyrábíme sami nebo využíváme lokální cukráře, abychom zajistili vysokou kvalitu, výbornou chuť a čerstvost. Maximálně se snažíme vyhýbat polotovarům, konzervantům a různým éčkám. Sami si pěstujeme bylinky i některou zeleninu.

Věříme, že nepohrdnete ani výbornou kávou, čokoládou, fresh džusem či domácí limonádou.

Rádi připravíme individuální občerstvení na narozeninovou párty vašich dětí či váš firemní večírek


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)