Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Liberecký kraj » okres Liberec » zajímavost » Letecký simulátor McDonell Douglas DC-9 - Liberec (zajímavost)

Letecký simulátor McDonell Douglas DC-9 - Liberec (zajímavost) [43104]


    další pojmenování: Real Flight simulator

Originální kokpit z letadla, které nalétalo od roku 1969 téměř 90 000 hodin, překoná veškerá vaše očekávání. Původní přepínače, ukazatele, přístroje a ovládací prvky pocítíte na vlastní kůži. Burácení motorů vám zatají dech a v Evropě největší projekce vás vezme nad zemský povrch. Nemusíte být žádný letecký nadšenec, přesto na tento zážitek budete hodně dlouho vzpomínat a budete jej vyprávět svým blízkým.

Ovládli jsme originální přístroje jako nikdo na světě. Díky světovému unikátu se můžeme pochlubit nejrealističtějším simulátorem DC-9 na světě. Pro dokonalý pocit jsme vybudovali největší projekci v Evropě. Pozorovací úhel 270 stupňů, 5 projektorů v HD rozlišení najdete nejblíže na Novém Zélandu.

Pro autentický vjem jsme simulátor postavili z opravdového letadla, které létalo v USA od roku 1969 až do roku 2010. Neprodáváme čtvrthodinové ani půlhodinové lety. Za tuto dobu nemáte šanci vstřebat to, co máte šanci si vyzkoušet.

Všechny simulátory (vyjma profesionálních simulátorů, které jsou několikanásobně dražší) jsou vyrobené z plastu. Tím nemůžete nikdy získat pocit z pilotáže opravdového dopravního letounu.

Náš simulátor má největší zobrazovací plochu v Evropě. Válec o průměru 6 m s pěti výkonnými projektory a zobrazovacím úhlem 270 stupňů (takový nemá ani profesionální simulátor na Ruzyni). Tím získáte nejen pocit dokonalého 3D vjemu, ale zároveň nikde neuvidíte konec plochy.

Náš simulátor má plně funkční audio systémy. Máte možnost odposlechnout VOR, ILS, řídící letového provozu, promluvit s vedoucím kabiny nebo požádat letušku o šálek výborné kávy.

Náš simulátor je zapojen do celosvětové sítě VATSIM a IVAO. Tím máte možnost vidět ostatní piloty a slyšet příkazy řídících letového provozu.

Letoun DC-9 nebyl nikdy vybaven obrazovkami, proto očekávejte dokonalé originální instrumenty.

Vzhledem k unikátnosti našeho letounu jsme se rozhodli nepronajímat simulátor na kratší dobu, než je jedna hodina. Jedna hodina je však pro dokonalý zážitek a vstřebání informací tristně málo. Vřele doporučujeme nás navštívit jako skupina kamarádů, kde si každý zaplatí jednu hodinu letu. Ostatní mohou po celou dobu letu sedět v kabině, ptát se nebo radit. Z vlastní zkušenosti doporučuji minimálně 3 hodiny letu.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)