Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Jihomoravský kraj » okres Břeclav » regionální produkty » Vinný sklep u Hrdličků - Mikulov (sklep)

Vinný sklep u Hrdličků - Mikulov (sklep) [42727]



Vinný sklep u Hrdličků se nachází v těsné blízkosti Kozího hrádku. Z Kostelního náměstí po ulici Brněnská, na kterou navazuje ulice Na Jámě. Z té ke sklepu vede boční ulička, která spojuje ulici Na Jámě s ulicí Vinohrady. V případě, že nebudete moci vinný sklípek najít, stačí se informovat přímo na vyhlídce Kozí hrádek nebo zavolat na mobil (viz. kontakt). Sledujte také cedulky, které jsou umístěny nedaleko sklepa.

Vinný sklep u Hrdličků Vám nabízí příjemné venkovní i vnitřní posezení u vína, degustaci námi nabízených vín, občerstvení, grilování ve venkovním krbu, opékání na rožni, cimbálovou muziku nebo noční návštěvu rozhledny Kozí hrádek se skleničkou vína. Námi nabízená vína a produkty můžete zakoupit přímo u nás, nebo Vám je doručíme po celé ČR. Připravíme víno pro soukromé i firemní akce, dárková balení, degustační sady, nebo lahve s Vaší vlastní etiketou. Spolupracujeme s cateringovými i reklamními agenturami. Rádi Vám poradíme s ubytováním, restaurací, doporučíme sportovní či kulturní cíle v okolí. V období vinobraní zprostředkujeme Vaši účast na sběr hroznů.

Vinný sklep se nachází na vyvýšeném místě, na svahu Kozího hrádku s malebným pohledem na město Mikulov a Svatý kopeček. Díky své poloze blízko historického centra Mikulova je od nás snadno dostupná většina turistických cílů, včetně ubytovacích a stravovacích zařízení. V bezprostřední blízkosti sklepa je historická obranná věž, sloužící jako rozhledna s krásným výhledem na Mikulov a okolí, dostupná ve kteroukoliv denní i noční dobu.

Rádi u nás přivítáme a pohostíme jednotlivce i skupiny. Kapacita venkovního posezení (celoročně) na zastřešené terase je přibližně 25 osob. Vnitřní posezení je pro 12 osob. V případě zájmu větší skupiny lidí využíváme velkých sklepů přímo v centru města. K dispozici jsou prostory až pro 80 osob.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)