Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Jihočeský kraj » okres Prachatice » hotel, hostel » Městský hotel Bobík, s.r.o. - Volary (hotel)

Městský hotel Bobík, s.r.o. - Volary (hotel) [42479]




Je představa o vaší ideálně prožité dovolené velice rozmanitá nebo se názory dalších členů vaší rodiny o budoucí dovolené rozcházejí? U nás si každý najde své!

Strategicky umístěné město Jihočeského kraje, město Volary, a jeho zásadně zmodernizovaný Městský hotel Bobík nabízí díky své poloze, konopným lázním, komfortnímu ubytování, místnímu pivovaru či regionální kuchyni naplnění představ i náročného hosta. Ať si během dne budete užívat lyžování na nedalekých sjezdovkách, koupání v lipenském jezeře, ať se budete toulat přírodou (CHKO a NP Šumava) nebo si prohlížet památky v Českém Krumlově, v Hluboké nad Vltavou nebo se zajedete podívat do kláštera Zlatá Koruna, nebo si dokonce zvýšíte fyzičku na místních rozsáhlých cyklostezkách, vždy na vás v hotelu bude čekat komfortně zařízený pokoj s kabelovou televizí a vlastní koupelnou, péče konopných lázní či posezení v jedné ze dvou místních restaurací či na terase, kde podáváme tradiční pokrmy z místních potravin. Stejně tak se můžete těšit na originální místní volarské pivo z našeho minipivovaru. V hotelu Bobík se na vás těšíme, ať přijedete v létě či v zimě, a věříme, že si u nás pobyt užijete.

Toužíte během dne načerpat energii v přírodě a v noci odpočívat v komfortně vybavených pokojích? Rádi byste se během své dovolené probouzeli v útulném pokoji plném barev? Chcete si po náročných celodenních aktivitách vychutnat masážní sprchu či koupel? Pobyt ve zmodernizovaném hotelu Bobík ve Volarech můžete strávit v jednom z 19 komfortně vybavených pokojů, které nabízí možnost výběru z jednolůžkových, dvoulůžkových pokojů či apartmánu či pokoje zařízeného pro seniory. Pokoje hotelu jsou vybaveny vlastní koupelnou s WC, nechybí ani kabelová televize, trezor či bezdrátové připojení k internetu. Každé ráno se můžou hosté našeho hotelu těšit na bohatou snídani formou bufetu plnou regionálních potravin.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)