Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Pardubický kraj » okres Chrudim » stadion, sport.areál » Sportovní hala - Chrudim (sportoviště)

Sportovní hala - Chrudim (sportoviště) [42147]




Sportovní areál města Chrudim - provozovatel skupiny městských sportovišť. V současné době spravujeme krytý plavecký bazén, letní koupaliště, saunu, zimní stadion, dětské dopravní hřiště, fotbalový stadion, sportovní halu, hokejbal hřiště a ubytovnu Sporthotel.

Sportovní areály města Chrudim jsou komplexem kvalitních sportovišť pro vyžití celé rodiny. Zájemce o vodní sporty uspokojí krytý plavecký bazén s celoročním provozem, sauna a letní koupaliště. Pro vyznavače bruslení, hokeje i krasobruslení provozujeme zimní stadion - jež mimo sezónu zimních sportů též slouží jako základna in-line aktivit (bruslení, hokej).

Dětské dopravní hřiště se specializuje zejména na dopravní vzdělávání, fotbalový stadion pak na výchovu fotbalového dorostu. Sportovní hala nabízí  mix sportovních areálů pro halové sporty (basketbal, florbal, futsal, házená, moderní gymnastika, stolní tenis). Hokejbalové hřiště poskytuje zázemí hokejbalovým oddílům a konečně ubytovna Sporthotel nabízí levné ubytování v centru Chrudimi.  


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)