Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Královéhradecký kraj » okres Trutnov » lyžařský vlek, snowpark » SkiResort Černá Hora-Pec (ski areál)

SkiResort Černá Hora-Pec (ski areál) [41490]


    další pojmenování: Lyžařský areál Černý Důl


SkiResort ČERNÁ HORA – PEC je největší lyžařský resort v Česku, kde můžete lyžovat na 41 km sjezdovek a lyžařských cest na 1 skipas. SkiResort tvoří 5 vzájemně propojených areálů. Každý z nich má trošku jiný charakter a odlišnou náročnost sjezdovek. Kromě nejdelších, až tříkilometrových, sjezdovek tu najdete také dětské lokality s mírnými sjezdovkami a zázemím pro malé lyžaře, či atraktivní lyžování v podobě zábavné tratě Funline s klopenými zatáčkami a tunelem, nebo tratí s časomírou pro obří slalom a sjezd.

Po rekordních investicích do lanovek, nových sjezdovek a zasněžování v roce 2015, které překročily 250 milionů korun, investuje SkiResort ČERNÁ HORA - PEC letos do zlepšení kvality služeb pro rodiny s dětmi. Vybudovali jsme nové a rozšířili stávající dětské lokality v areálech Černá hora (Janské Lázně) a Pec pod Sněžkou. Jde celkově o 4 nově vybavené dětské lokality. Pro návštěvníky SkiResortu navíc otevíráme novou lyžařskou školu, půjčovnu, lyžařský servis a test centrum Salomon Atomic pod hlavičkou SkiResort LIVE . Díky tomu budou mít lyžaři všechny služby, které potřebují, pod jednou střechou a na jednom místě bez starostí. Hory si tak konečně budou moci užít naplno.

Jako jediní v Česku nabízíme unikátní lyžařské propojení dvou největších areálů Černé hory (Janské Lázně) a Pece pod Sněžkou na lyžích a pomocí roleb SkiTour. Všech 5 areálů je navíc propojeno sítí skibusů. Ty obsluhují i večerní lyžování, které nabízí 4 z 5 areálů SkiResortu ČERNÁ HORA - PEC.

 

POPIS AREÁLU

V areálu Černý Důl si nejlépe zalyžují rodiny s dětmi a také začátečníci. Areál je vybaven širokými sjezdovkami a sedačkovými lanovkami. Najdete tu také  dětský lyžařský park SkiResortu ČERNÁ HORA - PEC. Areál nabízí nově 7,2 km sjezdovek. Víc než 60% sjezdovek je vybaveno technickým sněhem. Svou sjezdovou rychlost si tu můžete změřit díky Top Speed - trati s časomírou pro měření sjezdové rychlosti.

Díky změnám na skibusové modré páteřní lince mezi areály Černý Důl a Černá hora (Janské Lázně) trvá přesun mezi oběma místy jen 10 minut.  

V areálu platí jednotný skipas pro celý SkiResort ČERNÁ HORA - PEC. V rámci jednodenního lyžování, můžete využít i samostatný ceník areálu a dětského lyžařského parku.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)