Přihlásit
Mobilní verze s GPS

Ski Kunčice (ski areál) [41479]




Skiareál Kunčice najdete na úpatí masivu Králického Sněžníku, 3 km za obcí Staré Město pod Sněžníkem, v nadmořské výšce 600 až 800 metrů. Provozní doba lanovky a vleků: 8:30 - 16:00. Zmodernizovali jsme areál, ale cenu skipasů již několik let nezvyšujeme.

Moderní skiareál na úpatí Králického Sněžníku

Čeká vás až 4,5 km perfektně upravených sjezdovek. Jednotlivé tratě jsou dlouhé od 600 do 1 000 metrů. Dominují široké, nepřeplněné, modře a červeně značené tratě, které vyhoví začátečníkům i pokročilým lyžařům.

Čtyřsedačková lanovka, tři vleky a bezkontaktní odbavovací systém vám zajistí rychlé a pohodlné lyžování bez dlouhého čekání. Pro děti tu máme nový dětský vlek, dětský koutek a hřiště s lanovou pyramidou, houpačkami, skluzavkami a trampolínou. Zaparkujete u nás bezplatně na zpevněném parkovišti přímo u nástupních stanic lanovky a vleků..

Zkrátka nepřijdou ani běžkaři, protože na vrcholu lanovky Triangl vede lyžařská stopa, po které se dostanete na Králický Sněžník, Paprsek nebo třeba do Starého Města.

Spokojeni by u nás měli být hlavně zákazníci upřednostňující klid, pohodu a prostor před ruchem a shonem velkokapacitních středisek a také rodiny s dětmi.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)