Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Liberecký kraj » okres Jablonec nad Nisou » lyžařský vlek, snowpark » Ski areál Josefův Důl - Lucifer (lyžařské středisko)

Ski areál Josefův Důl - Lucifer (lyžařské středisko) [41466]



Ski areál Lucifer je rodinným podnikem, na jehož rozvoji pracujeme dvacet let a našim hlavním cílem je, se o Vás a Vaši rodinu postarat co nejlépe, abyste si mohli bez starostí užít společné chvíle.

Skiareály Lucifer a Bukovka jsou tvořeny šesti sjezdovkami různých obtížností – modrá a červená, čímž si na své přijdou jak začátečníci, tak i pokročilí. Přeprava je zajištěna šesti vleky s přepravní kapacitou 3 500 osob za hodinu. Neváhejte a vydejte se do malebného údolí Jizerských hor, kde si užijete hodně zábavy.

Ski areál Josefův Důl – Bukovka se může pochlubit druhou nejdelší sjezdovkou Jizerských hor a třemi vleky. Vleky přepraví až 1800 osob za hodinu, je zde i dětský lanový vlek s dětským svahem. Sjezdovky se zasněžují technickým sněhem a svahy se každý den upravují. Večerní lyžování je zde také (středa, pátek, sobota). Nechybí ani možnosti lyžařské a snowboardové školy. 


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)