Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Plzeňský kraj » okres Klatovy » ubytovna » Dům sv. Vintíře - Dobrá Voda (ubytování)

Dům sv. Vintíře - Dobrá Voda (ubytování) [41248]


    další pojmenování: Dům českoněmeckého setkávání


Uprostřed krásné šumavské přírody s okouzlujícím výhledem do dalekého kraje se nachází dům setkávání, jehož patronem je misionář, diplomat a světec - svatý Vintíř. Dům sv. Vintíře býval původně farou na Dobré Vodě u Hartmanic.

V roce 2002 byla fara zrekonstruována a nyní tento objekt slouží jako dům pro společné sdílení Čechů a Němců, pro exerciční a vzdělávací účely a pro odpočinek a relaxaci. U nás jsou vítáni všichni hosté, zvláště poutníci a účastníci poutí ke světci Vintířovi, dále návštěvníci kostela sv. Vintíře, bývalí obyvatelé nádherného okolí a všichni turisté a milovníci přírody. Dobrá Voda je východiskem pro mnoho krásných vycházek Šumavou.

V zimě je v okolí množství běžeckých stop, nejbližší lyžařský areál nad obcí Hartmanice je vzdálen necelé 2 kilometry. Tento projekt byl spolufinancován „Evropskou unií z Evropského fondu pro regionální rozvoj.

Ubytování

V I. patře - 1 třílůžkový, 3 čtyřlůžkové a 1 pětilůžkový pokoj. Všechny s vlastním sociálním zařízením.

Ve II. patře - 3 třílůžkové a 2 čtyřlůžkové pokoje se sociálním zařízením na patře a 1 šestilůžkový pokoj s vlastním sociálním zařízením.

Máte k dispozici samoobslužnou kuchyni a jídelnu se 40 místy a kachlovými kamny a vedlejší salonek s 20 místy.

V létě je k dispozici terasa s nádherným výhledem na Šumavu a do českého vnitrozemí až po Brdy. Parkoviště je přímo za domem pro ca 8 aut. V domě je nařízen noční klid od 22 hod. do 06. hod.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)