Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Plzeňský kraj » okres Klatovy » pension » Penzion Klášterský mlýn - Rejštejn (penzion)

Penzion Klášterský mlýn - Rejštejn (penzion) [41221]




Penzion a Camping Klášterský Mlýn se nachází v krásné Českého lesa, na okraji národního parku "Šumava", naleznete náš Penzion a Camping Klášterský Mlýn, ideální místo pro pěší turistiku, cykloturistiku, rybaření a mnoho dalšího. Mnoho historických míst a jedinečný prostředí poskytnout potřebné aktivity. Dokonce i během zimy existuje spousta možností pro zimní sporty jako lyžování a ski běžecké.

Nabízíme vám celou řadu zařízení, které zahrnují: Restaurace - bar - prádelna - 6 ampér spoje - lednice nájemné - skladovací cyklus - bowling - poolbiljart - šipky - fitness - solární lůžko. Venku:. Tenisový kurt - volejbal - stolní tenis - trpasličí golf - fotbal - hrát zahradu a další . Věříme, že se budete cítit jako doma - Uzavřené vnitřní kolo parkoviště k dispozici

Penzion nabízí prostorné dvou-, tří- a čtyřlůžkové pokoje. Každý pokoj má svoji koupelnu se sprchou a toaletou. Televizor na požádání. Možnost zapůjčení dětské postýlky. V penzionu se nachází 1 bezbarierový pokoj. Snídaně se podává v útulné restauraci. Večeři Vám rádi nabídneme podle výběru z jídelního lístku.

Apartmány jsou vhodné pro 2-6 osob (rozkládací gauč) a jsou vybaveny vlastní koupelnou, obývacím pokojem/jídelnou, kuchyní, prostornou loznicí a na pozádání televizorem. Za príplatek je moznost snídane v restauraci. Objednávky na snídani prosíme objednat v predešlém dni do 16.00 hodin.

Náš rodinný kemp se nachází mezi zalesnenými kopci u reky Otavy, nedaleko hranic s Nemeckem a Rakouskem. Ke stanovaní nabízíme dostatek prostoru, čisté umývárny včetnë místnosti na prebalování miminek. Náš kemp je téz ideální místo na sportovní i kulturní vyzití.

Chatky jsou účelove vybaveny, včetne dvou paland. Za poplatek moznost pujčení lozního prádla. Pouzití prosteradla je povinné.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)