Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Liberecký kraj » okres Jablonec nad Nisou » zajímavost » Brusírna skleněných perlí - Pěnčín (zajímavost)

Brusírna skleněných perlí - Pěnčín (zajímavost) [40588]



Firma byla založena v roce 1991 jako malá rodinná firma ALPU s jedním zaměstnancem. V letech 1991-96 se rozrostla asi na 20 zaměstanců a přešla do kategorie středních firem. S přibývajícími aktivitami a výrobními kapacitami firmy se majitelé rozhodli založit společnost s ručením omezeným - FIPOBEX s.r.o. (Fipobex = FIre POlished BEads). V současné době firma zaměstnává cca 150 zaměstanců.

Od počátku jsme se zaměřili na výrobu skleněných broušených ohňových perlí. V současné době jsme kapacitně druhým největším výrobcem v tomto sortimentu v České republice. Nyní se zabýváme kompletní výrobou broušených a mačkaných skleněných perlí, včetně různých povrchových úprav (AB, listry apod.).

Firma FIPOBEX spol. s r.o. se zabývá výrobou tyčového skla, skleněných broušených ohňových perlí, skleněných mačkaných perlí, povrchovými úpravami perlí, výrobou růženců a bižuterie.

Výrobní program: broušené perle barevné skleněné broušené perle - kulaté (vel. 3-20mm) skleněné broušené perle - tvarové sluníčka olivy rádle válečky atd. skleněné mačkané perle - kulaté skleněné mačkané perle - tvarové povrchová úprava perlí listry broušené perle tvarovky vakuové pokovy vosk iris tyčové sklo broušené perle tvarovky růžence bižuterie Vzhledem k rozšíření výrobní kapacity naší firmy jsme nyní schopni dodávat zboží ve větším množství a v kratších termínech.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)