Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Středočeský kraj » okres Mělník » hotel, hostel » Ubytování Na Lanďáku - Kralupy nad Vltavou (hotel, hostel)

Ubytování Na Lanďáku - Kralupy nad Vltavou (hotel, hostel) [40254]




Ubytování Na Lanďáku Kralupy nad Vltavou je vhodné jak pro dlouhodobé, tak pro krátkodobé ubytování firemních i soukromých klientů. Ve 3. nadzemním podlaží nabízíme ubytování ve dvoulůžkových pokojích s kuchyňkou typu HOTEL. V 1. a 2. nadzemním podlaží nabízíme levné ubytování v bytech nebo samostatných pokojích typu UBYTOVNA.

V bytech a pokojích je možnost vaření. K dispozici je kuchyňská linka, lednička, vařič a varná konvice. Možnost stravování v restauraci vzdálené 200m od ubytování. Restaurace nabízí teplou kuchyni, obědy a večeře.

HOTEL a UBYTOVNA Na Lanďáku v Kralupech nad Vltavou se nachází 18 km od Prahy (15 min. autem) na dálničním tahu Praha – Drážďany.

UBYTOVÁNÍ TYPU "UBYTOVNA" 4 byty 2+1 pro 5 osob s vlastním sociálním zařízením a vybavenou kuchyňkou (lednička, el. dvouvařič, varná konvice) 4 byty 2+kk pro 4 osoby s vlastním sociálním zařízením a vybavenou kuchyňkou (lednička, el. dvouvařič, varná konvice) 5 samostatných pokojů pro 2 osoby se společným sociálním zařízením a společnou kuchyňkou


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)