Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Plzeňský kraj » okres Klatovy » koupaliště, bazén, aquapark » Plavecký bazén - Sušice (bazén)

Plavecký bazén - Sušice (bazén) [40246]




Sportovní areál – bazén Sušice byl vystavěn městem Sušice v letech 2012-2014 jako přístavba stávajícího zimního stadionu. Realizací tohoto projektu vznikl ucelený komplex zasazený do lokality Luh, kde vedle tohoto objektu najdete také moderní atletický stadion s tartanovou dráhou, fotbalové hřiště s umělým trávníkem, volejbalové a tenisové kurty, in-line a cyklostezku, lanový a adrenalinový park OFFPARK, síť pěších a běžeckých tras, dětské hřiště, skatepark a v neposlední řadě i Otavský rekreační park – venkovní koupaliště. To vše v těsné blízkosti vodácké řeky Otavy.

Klasický bazén (25m) se čtyřmi plaveckými drahami určený především pro sportovní plavání. Bazén je bez relaxačních a rekreačních atrakcí. Bazén má vlastní úpravu vody s plnoprůtokovou středotlakou UV lampou, která kromě dezinfekčních účinků dokáže výrazně snižovat hodnotu vázaného chlóru v cirkulované vodě.Součástí sportovního bazénu je také analogová časomíra a skokanské bloky. Bazén splňuje podmínky mezinárodní instituce plavání (FINA)

Specialitou bazénu je v Evropě jedinečná technologie simulace říčního proudění - divoké vody, která simuluje umělý vodácký kanál. Technologie se dá také využít pro nácvik a simulaci chování v divoké řece v rámci plaveckých kurzů.  Divoká voda je v provozu pouze ve vymezených časech, příp. po předchozí domluvě. Ideální pro zimní trénink kanoistů a kajakářů


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)