Přihlásit
Mobilní verze s GPS

Kemp Kolčava - Strašice (kemp) [40152]



V letním areálu Kolčava naleznete klidné místo k odpočinku i dlouhodobé rekreaci. Jsou Vám k dispozici dřevěné chatky pěti  a dvoulůžkové a možnost kempování ve vlastním stanu nebo karavanu. Areál naleznete 15km od Volyně, kemp leží v malebné pošumavské krajině, v klidném,
čistém a zdravém prostředí, daleko od průmyslových center.
Ne náhodou je tato část Šumavy považována za "vzdušné lázně".
 
V areálu se nachází  přírodní koupaliště s mimořádně čistou protékající vodou,hřiště na nohejbal a volejbal, ping pong. Vstup na koupaliště je ZDARMA. Možnost zapůjčení sportovních potřeb.
 
Zdejší pohostinství nabízí  krom dobrého piva možnost stravování (v nabídce najdete pizzu, několik druhů hamburgrů, grilované koleno, a mnoho dalšího, možnost objednat plnou penzi či polopenzi) v letní sezoně obchod s potravinami. Můžete se zde pobavit fotbálkem či šipkami nebo si pustit Vaše oblíbené písničky v JukeBoxu.   Pro firmy, školy máme k dispozici projektor. Pravidelně se zde konají různé akce, diskotéky, koncerty, srazy, letní kino a divadlo. Možnost zapůjčení party stanu 9 x 3m s pivními sety, pivního chlazení, grilu, aparatury 2 x 800 W a DJ pultu.
 
Z obce je možné podnikat výlety do známých turistických center Šumavy - na Zadov (25 km), Kvildu (35 km), popřípadě na nedaleký hrad Kašperk (cca 11 km) či Rabí (cca 13 km), rozhledny na Javorníku a na Sedle (obě vzdálené přibližně 12 km), rozhledna v Hoslovicích (7 km) Poblíž jsou turistická centra jako Sušice (19 km), Kašperské Hory (16 km) nebo technická památka v Hoslovicích (7 km) - středověký mlýn s vodním náhonem.
Při toulkách po okolí si na své přijdou zejména vyznavači cyklistiky, ale i pěší turistiky a nezapomenutelné úlovky si jistě z okolních lesů přinesou houbaři. Rybářské nářadí přijde ke slovu při bičování hladin nedalekých pstruhových revírů Otavy a Volyňky. Obcí prochází cyklosteska. Rádi Vám s typem na výlet poradíme.

strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)