Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Liberecký kraj » okres Jablonec nad Nisou » lanové centrum » Park König - Nová Ves nad Nisou (lanové centrum)

Park König - Nová Ves nad Nisou (lanové centrum) [39975]




Lanové centrum Park König se nachází v centru obce Nová Ves nad Nisou. U parku je zastávka městské hromadné dopravy a autobusů mířících do Tanvaldu, tudíž spojení Jablonce nad Nisou s obcí je možné využít nejméně jednou za hodinu.

Park König je v okolí ojedinělý zejména svou skladbou překážek. Obsahuje nejen 18 lanových překážek, ale také 13 lanovek (přejezdů pomocí rolny ze stromu na strom), což účastníci hodnotí jako příjemné zpestření někdy náročnějších lanových překážek. Samotná délka trasy je 512 metrů a s nácvikem trvá přibližně 2 hodiny. Při samotném absolvování trasy se pak účastník pohybuje ve výšce 4 až 10 metrů nad zemí a z důvodu někdy výše umístěných jisticích lan je určena pro návštěvníky od 140cm výšky. Vhodné je rovněž samotné umístění dráhy v korunách stromů, což umožňuje si překážky a lanovky užít jak za velmi teplého počasí, tak poskytuje střechu nad hlavu za deště.

Co u nás můžete dále zažít? Kromě samotného pohybu na lanech zavěšených v korunách stromů je zde k dispozici rovněž nízká lanová dráha. Ta přestože je primárně určena především pro mladší účastníky, může být zábavným nácvikem stability a pohybu na lanech i pro starší jedince. Tato dráha je zdarma.

Návštěvou našeho centra můžete také obdarovat své blízké, či známé, to ve formě připravených dárkových permanentek. Také se jedná o oblíbený program škol, či firem, vedoucí nejen ke společné zábavě.




strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)