Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Olomoucký kraj » okres Olomouc » golf, minigolf » Golf Resort Olomouc - Véska (golf)

Golf Resort Olomouc - Véska (golf) [39554]




Golf Club Olomouc byl založen v roce 1993 a od roku 1998 působí v rámci GOLF RESORTU OLOMOUC. Členství v golfovém klubu je sportovní, společenská a zároveň také prestižní záležitost. Členem se může stát každá fyzická nebo právnická osoba, která souhlasí s posláním a cíli klubu a splňuje podmínky pro vznik členství. Řádné členství v klubu vzniká rozhodnutím výboru klubu o přijetí uchazeče za člena na základě podané přihlášky a zaplacením plného vstupního členského poplatku (jednorázového) a ročního poplatku (každoročně).

Nový zájemce o členství v Golf Clubu Olomouc musí: Podat vyplněnou a podepsanou přihlášku, která musí být schválena výborem Golf Clubu Olomouc Zaplatit jednorázový vstupní poplatek, přičemž formu zaplacení si může zvolit ze dvou alternativ (jednorázově nebo splátkami v pěti letech) Zaplatit roční členský příspěvek, který jej opravňuje využívat po dobu sezóny areál GOLF RESORT OLOMOUC a poskytuje mu další členské výhody Zaplatit povinný poplatek určený České golfové federaci

V současnosti má klub více než 750 členů, z toho téměř 200 dětí a mládeže do 18 let. Členové bezplatně využívají veřejné i mistrovské hřiště i tréninkové plochy včetně příslušenství. Klubem je výrazně podporován dětský golf.

Máte-li o členství v Golf Clubu Olomouc zájem, veškeré informace Vám podá sekretářka klubu paní Lenka Klapková, telefon 602 512 822, v případě osobní návštěvy areálu GRO v Dolanech - Vésce recepce resortu.

INFORMACE K NAVIGACI DO GOLF RESORT OLOMOUC

Bližší informace k navigaci: Hřiště se nachází v lokalitě Dolany - Véska, 12 km z centra Olomouce. Vjezd do areálu je asi 1 km nad posledními domy Vésky.

Ve směru od Brna: Z dálnice vyjedete exitem Holice (u hypermarketu Olympia), směr Olomouc, na křižovatkách držte směr na Šternberk (Opava). Dále projeďte Týnečkem, v Dolanech odbočíte doprava a jeďte stále ve směru na Vésku. Z Dolan je cesta vyznačena žlutými šipkami.

Směr od Ostravy: Před Olomoucí u Peugeotu odbočte doprava směr Bystrovany, dále na Samotišky, Toveř, Dolany, v Dolanech na návsi opět doprava na Jílovou, Vésku. Cesta je značena žlutými šipkami.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)