Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Jihomoravský kraj » okres Blansko » chata, chalupa » Chata Jedovnice - Jedovnice (chata)

Chata Jedovnice - Jedovnice (chata) [39331]



3

Nabízíme pronájem pěkné chaty v Moravském krasu. Chata stojí na okraji lesa, kousek od rybníku Olšovec ve známé rekreační oblasti Jedovnice, u jedné z mnoha značených turistických tras a svojí polohou je ideálním zázemím pro cestování po Moravském krasu a okolních zajímavostech.

Dispozice :

v suterénu je garáž a místnost kde můžete zahrát třeba fotbálek nebo šipky, v přízemí je chodba, koupelna se sprchovým koutem, 2x samostatné WC, obyvák propojený s jídelnou kde je kuchynský kout, v patře jsou 3 ložnice (5+ 5 +2 lůžka),celkem 12 lůžek.

Vybavení :

Sedačka, stoly, židle, linka, lednice, mikrovlnka, televize, rádia, dvd, krbová kamna, nádobí atd.V okolí je propast Macocha, jeskyně Balcarka, Kateřinská a Sloupsko-šošůvské, jízda po ponorné říčce, cesta lanovkou na Skalní mlýn, Rudické propadání, větrný mlýn s expozicí a kaolinový lom. Dále Máchův památník,sluneční hodiny, muzeum tradičního bydlení, vyhlídkové lety ,rozhledna, arboretum, koupání, rybaření, vodní sporty, houbaření, tenis, plážový volejbal, minigolf, fitness, koupaliště Křtiny - to vše najdete v nedalekém okolí. Nový hrad, zámek v Rájci a Blansku, zříceniny Blansek a Čertův hrádek, hrad, zámek a aquapark Boskovice, aguapark Blansko, aquapark a dinopark Vyškov. Známé poutní místa Křtiny, Sloup a Vranov - to vše jsou cíle pro výlety.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)