Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Středočeský kraj » okres Benešov » víceúčelové zařízení » Jezdecká stáj Licoměrsko - Tichonice (rekreační areál)

Jezdecká stáj Licoměrsko - Tichonice (rekreační areál) [39141]




Statek Licoměrsko má své kořeny už ve středověku,kdy na tomto místě byla vesnice. Bohužel bližší informace se nám zatím nepodařilo dohledat.
Statek jsme zakoupili v r.1995. V té době zdaleka neodpovídal dnešní podobě. Ale jeho krásné místo na samotě v přírodě a velmi dostupná poloha z Prahy nás okouzlili natolik,že jsme se rozhodli zde zakotvit natrvalo. Přestože pocházíme z Prahy,se kterou potřebujeme být často v kontaktu,naše láska k přírodě zvítězila.
Začala tedy nákladná rekonstrukce hospodářské části stájí a dalších budov, dláždění dvora, výsadby stromů a kultivace zpustlého okolí statku, včetně prvních zaměstnanců.
Místo a louky v okolí přímo vybízeli k tomu, aby zde vznikl ranč,kde se dnes prohání stáda koní a v klidu se pasou krávy Herfordského plemene.

Nabízíme vyjíždky pro začátečníky i pokročilé na pískové jízdárně, v přírodě a za nepřízně počasí v kryté hale pod vedením instruktora.

V současné době ranč nabízí celoroční ubytování v apartmánech. Každý aptm. má svou vybavenou kuchyň, koupelnu, wc a ústřední topení.

Pro milovníky přírody a věčné skauty nabízíme ubytování v letních dřevěných chatkách.

  • Počet chatek: 4
  • Kapacita chatky: 4 osoby
  • Topení: ne
  • Elekřina: ne
  • Koupelna, wc: v objektu ranče.

strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)