Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Plzeňský kraj » okres Klatovy » pension » Penzion Brücknerův dům - Prášily (penzion)

Penzion Brücknerův dům - Prášily (penzion) [38647]




Brücknerův dům čp. 117 (doloženo dle stavebně historického průzkumu), staré čp. 10, jenž byl zrekonstruován v roce 2008-09, je posledním z tradičních roubených domů v této lokalitě. Jde o stavbu pozdně barokního rázu podniknutou zdejším panstvím, pravděpodobně o myslivnu, která stála v rozsáhlejším souboru dominikálních budov. Dům si zachoval původní dispozici, také velkou většinu původních konstrukcí, ať jde o zděnou část, tak o srubové partie v přízemí a podkroví.

Ubytování se snídaní formou švédských stolů, ale také možnost přiobjednání polopenzí až pro 16 hostů ve dvou, tří a jednom čtyřlůžkovém pokoji nadstandartně zařízených v pravém šumavském stylu. Každý pokoj je vybaven vlastním sociálním zařízením (sprchový kout, WC, bidet, vysoušeč vlasů), TV+SAT, minibarem, trezorem, WiFi, antialergickými přikrývkami a polštáři. K dispozici je zdarma také omezený počet dětských postýlek.

Součástí penzionu je také sauna (pro max. 4 osoby). Pro sportovně založené návštěvníky máme připravenou úschovnu kol či lyžařské boxy. Odpočinout si můžete na terase s možností grilování, nebo si vybrat v naší vinotéce ze sortimentu vín Znovín Znojmo, zatímco děti se mohou zabavit v dětském koutku, nebo na venkovní trampolíně. Přilehlé parkoviště pro Váš vůz je samozřejmostí.

V těsné blízkosti penzionu také naleznete další služby, jako cukrárnu, restauraci, poštu, obchod s potravinami, infocentrum, dětské hřiště, keltské muzeum, botanickou zahradu, vyjížďky na koních, či lanové centrum.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)