Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Moravskoslezský kraj » okres Bruntál » Infocentrum » Informační centrum Bohušov (infocentrum)

Informační centrum Bohušov (infocentrum) [38502]



V přízemí budovy obecního úřadu Bohušov je pro všechny návštěvníky k dispozici naše turistické informační středisko. Naleznete zde turistické průvodce, trasy cyklostezek, upomínkové předměty atd. Naši zaměstnanci Vám poradí s ubytováním, stravováním a zajistí pro Vás rezervace v našem rekreačním středisku.

Turistické informační centrum (dále jen TIC) je účelové zařízení poskytující v oblasti svého působení (město, turistická oblast, region) komplexní informace o všech službách souvisejících s cestovním ruchem. Plní následující funkce:

TIC shromažďuje informace na základě jím stanovených zásad dokumentační činnosti a vytváří komplexní databanku cestovního ruchu dané oblasti. Databanka obsahuje turistické, kulturní a všeobecné informace, tj. informace o oblasti svého působení, jejích atraktivitách, ubytovacích a stravovacích možnostech, dopravě, obchodní síti, kulturních, sportovních programech. Základní podmínkou tvorby databanky je soustavnost a její úplnost a aktuálnost.

TIC poskytuje jemu všemi dostupnými formami veřejnosti informace uložené v databance.

TIC může při výkonu své činnosti také nabízet další služby související s cestovním ruchem (např. působit jako cestovní agentura), jestliže nenaruší komplexnost, objektivitu a kvalitu poskytovaných informací.

TIC je otevřeno po celý rok či v sezóně, otevírací doba činí min. 5 dnů v týdnu a poskytuje bezplatné verbální informace minimálně v jednom světovém jazyce. Je připojeno k internetové síti.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)