Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Zlínský kraj » okres Vsetín » muzeum, galerie » Valašský ateliér U Hofmanů - Velké Karlovice (galerie)

Valašský ateliér U Hofmanů - Velké Karlovice (galerie) [38493]



Soláň je vrch ve Vsetínsko - Hostýnské pahorkatině (861 m. n m.) mezi obcemi Velké Karlovice a Hutisko - Solanec v okrese Vsetín. Je pohodlně přístupný po silnici spojující Velké Karlovice s Rožnovem pod Radhoštěm. Soláň je místem opředeným pověstmi a legendami, poskytujícím velké možnosti k turistice a rekreaci, ale i k inspiraci pro poznání zdrojů života a tvůrčích projevů lidí v osobitém regionu Moravy - na Valašsku.

Poloha domu poskytuje impozantní výhled na hřebeny Javorníků, zahrada a interiér umocňují vyjímečnost místa, spojeného úzce s tradicí valašské kultury. Obrazy a plastiky spojené s přírodní scenerií podtrhují neopakovatelné zážitky z místa, které hluboce osloví ty, kteří vnímají křehkost, půvab a velkolepost přírody a její věčnou inspirace v umění a v životě.

PhDr. Dalibor Malina  

Hostům jsou k dispozici dvě stylově zařízené ubytovací jednotky, každá s koupelnou/WC a plně vybavenou kuchyňkou (včetně nádobí). Apartmá pro 2 až 3 osoby (50m2) má bezbariérový přístup z úrovně příjezdové cesty (vnitřní zařízení není zcela bezbariérové). Pokoj pro 2 osoby je situován ve spodním podlaží domu. Pro chvíle společného oddechu a relaxace je k dispozici krbová místnost v přízemí. Možnost celodenního stravování nabízí 150 m vzdálený horský hotel Koh-i-noor Soláň, kde je též bazén, stolní tenis, posilovna, sauna, kulečník.Ceny ubytování (při delším pobytu je možnost smluvních cen): Apartmá / 1 noc: 1.300,- Kč Apartmá / 2 a více nocí: 1.200,- Kč Pokojík pro jednoho: 400,- Kč Pokojík pro dva: 800,- Kč

 Zvolte zahradu a dům u Hofmanů na Soláni s možností kompletního svatebního servisu.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)