Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Královéhradecký kraj » okres Náchod » lyžařský vlek, snowpark » Lyžařský vlek Brabák - Běloves (lyžařský vlek)

Lyžařský vlek Brabák - Běloves (lyžařský vlek) [38409]


    další pojmenování: Ski Běloves


Vychutnejte si jedinečné lyžování přímo v Náchodě bez nutnosti dojíždění! Využijte večerního lyžování ve všední den nebo si přijďte užít přírodního sněhu o víkendu! Naše svahy jsou ideální pro rodinné lyžování - jak pro začátečníky, tak pro pokročilé! Provozujeme dva lyžařské vleky v části Náchoda jménem Běloves, za hotelem Bonáto.

Dolní lyžařský vlek BLV se jmenuje Brabák, je lehce přístupný z parkoviště od hotelu Bonato a je 260 m dlouhý s kapacitou 452 osob/hod, převýšením 78 m. Horní vlek se jmenuje Maliňák, je 380 m dlouhý s kapacitou 350 osob/hod, převýšením 92 m a přístupný cca. 5 minutovou chůzí od horní stanice vleku Brabák, případně od Jiráskovy chaty z Dobrošova. Vrch Maliňáku má nadmořskou výšku 593 m.n.m.

V listopadu 2009 jsme si připomněli 20. výročí našich vleků. Byly zprovozněny v prosinci 1989. V té době byl předsedou lyžařského oddílu Jiří Matějů st. a zejména jemu patří velký dík za jeho aktivitu při budování vleků. Na stavbě se také podílelo hodně rodičů dětí, které v té době navštěvovaly lyžařský oddíl a nebylo jich málo. I jim patří dík.

 


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)