Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Moravskoslezský kraj » okres Nový Jičín » koupaliště, bazén, aquapark » Koupaliště Ricco - Příbor (koupaliště)

Koupaliště Ricco - Příbor (koupaliště) [38083]




Koupaliště bylo otevřeno 1. 6. 1992. Nachází se v překrásné přírodě v místní části Příbor — Véska. Dva bazény o velikosti 50×21×1,6m (velký) a 6×5×0,6m (malý) jsou napouštěny pitnou vodou a patří mezi nejčistější na severní Moravě.

Firma RICCO vyhrála provozování letního areálu na základě výběrového řízení v letech 1993, 2000 a 2007. Od této doby areál provozuje. Sezóna na koupališti začíná již v květnu a končí v září. Návštěvníci mohou využívat areálu denně od 9 do 22 hodin a to díky osvětlení bazénu, které umožňuje večerní a noční koupání.

V letním areálu je i autocamp složící k odpočinku,oddechu a relaxaci. K tomu slouží 7 dřevěněných stylových chatek, postavených v roce 2004. Chatky pro 4 osoby. Nacházejí se v těsné blízkosti bazénu, avšak zcela oddělené od ostatních prostor pro návštěvníky koupaliště. Patrové postele, malý stoleček, odkládací prostor pro oděv. Osvětlení včetně rozvodu 220 V. Lednička a rádio je již pro rekreanty letos v základní ceně 600,-kč za chatku. Lůžkoviny, polštář, přikrývka vše nové, není nutné vozit s sebou. Ubytováným  v chatkách doporučujeme polopenzi.Účet za ubytování hradíte při vašem příjezdu na recepci. V případě platby na fakturu,je nutné uhradit částku před vašim nástupem. Provozovatel si vyhrazuje právo v některých případech platbu rezervační zálohy ve výši 1 000,-Kč.

V roce 2008 bylo vytvořeno cca 10 stanových míst, společného ohniště a vlastního přístupu. Rekreanti ve vlastních stanech využívají všech výhod jako ubytování v penzionu nebo v chatkách. V hlavní turistické sezoně je doporučeno objednání stanových míst. Prostor je nasvětlen. Plocha není zpevněná, je travnatá pod vzrostlými stromy. Příjezd ke stanům není možný. Od vozidla vás však dělí cca 5 m! Můžete parkovat uvnitř areálů nebo ve vymezeném prostoru u koupaliště. Ubytování pro "stanaře" doporučujeme ráno mezi 8-9 hod. v případě horkého počasí !!!


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)