Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Středočeský kraj » okres Praha-východ » muzeum, galerie » Pivovar - Velké Popovice (muzeum)

Pivovar - Velké Popovice (muzeum) [37858]




Seznamte se na vlastní oči s pivovarem Velké Popovice. Nahlédněte pod pokličku velkopopovických sládků při výrobě piva Velkopopovický Kozel. Přijeďte na exkurzi do pivovaru spojenou s ochutnávkou piva na původní varně z roku 1928!

Čeká na Vás zbrusu nové bezbariérové Navštěvnické centrum, Kozlí obchod s dárky pro každého milovníka našeho piva, rozšíření prohlídkové trasy o novou expozici výrobního procesu a netradiční prezentace historie pivovaru. Díky novým rozšířeným expozicím se zajímavou a zábavnou formou seznámíte s bohatou historií i současností slavného pivovaru a proniknete do tajemství výrobního procesu piva Velkopopovický Kozel. Součástí prohlídky je i živý maskot pivovaru - kozel Olda.

Prohlídky nabízíme v českém, ruském a anglickém jazyce. Na základě předchozí domluvy možné tlumočení i do dalších jazyků.

Ochutnávka piva

Součástí prohlídky je ochutnávka 0,3l piva Kozel (V souladu se zákonem o ochraně před alkoholismem a jinými toxikomaniemi č. 37/1989 Sb. Mladistvým do 18 let alkohol nepodáváme.) Řidičům nabízíme nealkoholické pivo Birell.

Na základě dohody je možno dojednat ochutnávku většího sortimentu piva. Konečná cena za exkurzi bude stanovena dle požadavku na množství a sortiment piva.

Rezervace

U skupin je nutná osobní, elektronická, telefonická nebo písemná rezervace minimálně tři pracovní dny před uskutečněním návštěvy. Při zpoždění skupiny je nutné toto zpoždění nahlásit na telefonním čísle +420 323 683 425. Mimo stanovenou návštěvní dobu lze sjednat prohlídku předem na základě dohody.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)