Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Liberecký kraj » okres Semily » pension » Penzion Lesní Zátiší - Benecko (penzion)

Penzion Lesní Zátiší - Benecko (penzion) [36859]



54 54 14 1

Přivítáme Vás v nadmořské výšce 930 m v Krkonoších v rekreačním a turistickém centru Benecko, v těsné blízkosti turistických a cyklistických tras. Okolní svahy a lesy nabízejí skvělé možnosti celoročního sportovního využití, krásná místa pro aktivní i odpočinkovou dovolenou.

Hosté našeho penzionu obdrží KARTU HOSTA s možností čerpání slev nabízených www.benecko.info. Půjčovna veškerého sportovního vybavení v Benecku.

Ubytování v Krkonoších-Benecku

Penzion nabízí ubytování ve 2 – 5 lůžkových pokojích s vlastním WC a sprchou. Na pokojích je televize a WIFI. Penzion je vhodný pro rodiny s dětmi, milovníky turistiky a zimních sportů, semináře a oslavy s rautem a podobně. Apartmán pro 4 hosty je plně vybaven. Ubytování je vždy se snídaní formou rautového stolu. Parkování u penzionu.

Restaurace

V přízemí penzionu máte možnost posedět v restauraci s barem a salonkem o kapacitě 70 míst. V letních měsících jsou k dispozici dvě jižně situované venkovní terasy s překrásným výhledem na oblast Českého ráje. V široké nabídce v jídelním lístku najdete hotová i minutková jídla české domácí kuchyně.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)