Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Liberecký kraj » okres Jablonec nad Nisou » chata, chalupa » Horská chata Hubert - Bedřichov (chata)

Horská chata Hubert - Bedřichov (chata) [36849]




Penzion Horská chata Hubert se nachází v Jizerských horách v Bedřichově přímo v centru na nejvyhledávanější sjezdovce Malinovka, čímž se nabízí ideální zimní sportovní vyžití zejména pro rodiny s malými dětmi, ale také pro jednotlivce, kolektivy, školy v přírodě i sportovní kluby. V jeho okolí si přijdou na své nejen milovníci zimních sportů, ale i milovníci přírody, cyklistiky a pěší turistiky v jakémkoli ročním období.

Pokoje jsou dvou, tří a čtyřlůžkové, s vlastními koupelnami, vybavené televizí a Wi-fi připojením k internetu zdarma. Pro hosty je k dispozici sauna a hydromasážní vana.
Penzion Horská chata Hubert nabízí celoroční ubytování s vyhlídkou do krásné přírody. V případě hezkého počasí je terasa chaty příjemným prostředím pro posezení, zahradní altán nabízí možnost grilování a pro nejmladší návštěvníky je připraveno venkovní dětské hřiště.

Provoz restaurace je zajištěn v zimním období (prosinec - březen). Po zbytek roku je hostům penzionu k dispozici společná kuchyň, společenská místnost a dětský koutek. Ve vzdálenosti do 150 m od penzionu jsou v provozu 2 další restaurace.
Vnitřní prostředí penzionu i restaurace Hubert je nekuřácké, pro kuřáky jsou k dispozici místa na kryté terase.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)