Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Liberecký kraj » okres Jablonec nad Nisou » lyžařský vlek, snowpark » Ski areál Bedřichov (lyžařské středisko)

Ski areál Bedřichov (lyžařské středisko) [36835]




Ve ski areálu na Bedřichově naleznete 6 lyžařských vleků. 2 vleky z tohoto počtu jsou kotvové a zbylé typu poma. Pro večerní lyžování se využívá poma na Malinovce. Přímo v centru ski areálu na Malinovce je též umístěn dětský vlek s odděleným prostorem pro výuku.

Ski areál Bedřichov nabízí lyžování na celkem 4.500 metrech sjezdovek. Jedná se široké tratě střední a nízké obtížností.  Díky tomu jsou vhodné pro lyžařské vyžití rodin s dětmi. Sjezdové tratě jsou vybaveny systémem technického zasněžování.  Večerní lyžování na 510m dlouhé sjezdovce Malinovky.

LYŽAŘSKÁ ŠKOLA, PŮJČOVNA A SERVIS = SKI BIŽU SPORT

Pobočku na Bedřichově naleznete vedle pokladen areálu v budově Malinovky. Nabízíme služby půjčovny a lyžařské školy. V areálu disponujeme uzavřeným výukovým prostorem u dětského vleku na Malinovce. V ceně za výuku v naší škole je zahrnuto jízdné na lyžařských vlecích.

DOPRAVA A PARKOVÁNÍ

Automobilem do ski areálu bez problémů dojedete od Jablonce nad Nisou a od Liberce. Bezplatné parkoviště pro 50 automobilů u nástupu na vleky u Malinovky. V blízkosti jsou i další, placená, parkoviště Maliník a Hřiště. Ski areál je dostupný autobusy městské hromadné dopravy z Jablonce nad Nisou i Liberce.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)