Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Středočeský kraj » okres Nymburk » Infocentrum » Turistické informační centrum Poděbrady (infocentrum)

Turistické informační centrum Poděbrady (infocentrum) [35825]



Turistické informační centrum Poděbrady pro Vás bylo otevřeno 1. 4. 2009. Jeho zřizovatelem je Zlatý pruh Polabí, o.p.s. Najdete nás na dobře viditelném místě přímo v centru Poděbrad vedle radnice (náměstí Jiřího 19). Přístup k nám je bezbariérový.

Rádi Vám podáme informace, které se týkají města Poděbrady, cestovního ruchu v regionu, zajímavé tipy na výlet. Vyhledáme Vám dopravní spojení po České republice, najdete u nás zajímavé tištěné materiály s turistickou tematikou, vyberete si zde z široké škály suvenýrů, map, regionálních produktů, etc.

Zakoupit si u nás můžete také vstupenky do místního kina a divadla, a krom toho na vybraná představení v síti Ticket-art, Ticketportal a Ticket-stream. K dispozici Vám je po celou otevírací dobu veřejný internet. Nově zajišťujeme skenovací služby.

Méně obvyklou službou, která není stále ještě běžně nabízena, je dskrétní a pohodlně vybavený kojící a přebalovací koutek pro naše nejmenší a jejich maminky. Příjemnou atmosféru dotváří minigalerie, kde se budou střídat výstavy různých autorů a o jejichž průběhu Vás budeme na našich stránkách informovat.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)