Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Jihočeský kraj » okres České Budějovice » golf, minigolf » Golf klub - Hluboká nad Vltavou (golf)

Golf klub - Hluboká nad Vltavou (golf) [35315]



Golfový areál v Hluboké nad Vltavou má jedinečnou historii, tato lokalita je výjimečně dochovaným příkladem postupné hospodářské a estetické kultivace krajiny, prováděné v okolí šlechtického sídla v průběhu několika staletí. Nedílnou součástí krajinářských úprav se stalo i založení krajinářského parku v návaznosti na přestavbu zámku, provedenou za Jana Adolfa a Eleonory ze Schwarzenberku ve slohu tudorské novogotiky (1839-1871). Krajinářský park na Podskalské a Poříčské louce se vyznačuje jedinečnou prostorovou kompozicí, tvořenou jednoduchým terénním reliéfem rozsáhlých luk s promyšleně rozmístěnými porosty, skupinami a solitérami dřevin s výrazným zastoupením dlouhověkých dubů Pro celý areál je charakteristické velkorysé měřítko rozmístění jednotlivých kompozičních prvků. Jedná se o výjimečný příklad pochopení a aplikování principů významných anglických krajinářů 18. stol.

Nabízíme 18 a 9 jamkové golfové hřiště.

Kurzy golfu pro začátečníky:

Jsou kurzy na kterém Vás profesionální trenér seznámí s historií a základy golfu, golfovou etikou a základními pravidly. Při absolvování tohoto kurzu získáte základní herní dovednosti a informace, které Vám napomohou při rozhodování o Vašem dalším golfovém snažení. Kurz zahrnuje tréninkové míčky, vstup na driving, zapůjčení golfových holí….

Tyto dvoudenní kurzy, které vede profesionální trenér pan Ladislav Ťupa člen PGA, jsou každý týden vždy od soboty do neděle.

Doba trvání: 16 x 30 minut
Minimální počet účastníků:2
Maximální počet účastníků:7


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)