Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Olomoucký kraj » okres Prostějov » lyžařský vlek, snowpark » Ski Kladky (lyžařský areál)

Ski Kladky (lyžařský areál) [34941]




Lyžařské vleky

Lyžařský areál Kladky je nově vybaven 710 metrů dlouhým dvoumístným vlekem Doppelmayr s přepravní kapacitou až 1200 osob za hodinu. Nástupiště je pro Váš větší komfort vybaveno bezkontaktním turniketem, nyní stačí mít čipovou kartu v kapse a můžete si bez starostí naplno užívat nově prodloužené sjezdovky.

Pro ty, kterým více vyhovuje jízda na pomě je areál vybaven 450 metrů dlouhým vlekem s pevnými teleskopickými unašeči s plynulou regulací rychlosti, vhodný pro začátečníky a malé děti.

Nejmenší lyžaři a začátečníci si mohou užít své první lyžařské zážitky na dětském lanovém vleku, který je ZDARMA.

Celý svah je osvětlen pro večerní lyžování, které se v našem areálu těší velké oblibě. Svah je vybaven zasněžovacím systémem ARECO a je pravidelně kvalitně upravován rolbou Pisten bully.

Občerstvení přímo na svahu

Pro vaši spokojenost je zde samozřejmě k dispozici Skiklub s občerstvením a sociálním zařízením. Příjemná obsluha vám nabídne studené i teplé nápoje a něco na zub. Můžete se zde také bezplatně připojit k bezdrátové síti WIFI.

Půjčovna lyží a vybavení

V areálu je k dispozici půjčovna. Můžete si půjčit kompletní vybavení na lyže i na snowboard.

Lyžařská škola SNOWFOX

Lyžařská škola zajišťuje v našem areálu výuku malých dětí i dospělých. Instrukotoři Vás mohou naučit základy i pokročilé dovednosti lyžování a snowboardingu. Škola také pořádá lyžařské výcvikové kurzy pro děti MŠ a ZŠ.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)